hits

This is the mondayest tuesday ever


...day in bed...


Jeg må bare beklage at jeg er så negativ for tiden, det kommer av litt personlige årsaker, som jeg ikke vil fortelle noe om enda. I dag er jeg utrolig sliten, fordi jeg får så lite søvn til tider - og den søvnen jeg får er veldig dårlig pågrunn av mareritt som kommer og går. I går la jeg meg ikke før i 06-tiden, og sovnet kanskje i 07-tiden, og jeg har vel våknet 20 ganger frem til jeg reiste meg opp for et par timer siden - jeg vil ikke kalle det å stå opp en gang, for jeg dro bare på meg morgenkåpen og tøflene og la meg på sofaen i stedenfor. Øynene mine svir, hodet er tungt og kroppen verker, så dette er ikke akkurat noe god morgen - føles ut som en ekstrem blåmandag på en tirsdag, snør gjør det ute også, og det er allerede blitt helt mørkt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, i mens kaffen koker, og lage meg noe frokost, for det tror jeg virkelig denne kroppen trenger nå - uansett hvor lite jeg har lyst på mat, og til å gå i den dusjen, så må jeg bare få det gjort!

Hva har dere gjort i dag da? fortell gjerne noe hyggelig i kommentarfeltet på denne kjipe dagen!

30 kommentarer

Huff, det er ikke kjekt å ha mareritt. Jeg husker jeg hadde det når jeg var mindre, nå drømmer jeg ikke så mye. Drømmer noen ganger, men de er som regel fine drømmer. Heldighvis! Det er lov å være negativ, alt er ikke smilende perfekt hele tiden her i livet. <3

Fine drømmer er litt mer koselig <3 Hehe, sant nok! buroyfoto:

huff:/ håper morgen blir bedre:)

Det blir den nok :-) liveterherlig93:

Ikke unnskyld deg♡ flott at du er ærlig synes jeg! Noe positivt! Ja, i dag har jeg å kjæresten vært i stallen å sluppet ut hester! Var deilig i dag da det var pluss ute, så vi slapp å bli kalde! Ellers spiste vi etter det frokost sammen som var kjempe koselig! Nå ligger vi i senga å se film mens jeg dupper av litt av og til, haha! Så skal jeg jobbe litt med bloggen etterpå i kveld:) håper iallefall kvelden din blir bedre♡

Aw <3 <3 Åh, så koselig med hester! det kunne jeg faktisk ha tenkt meg å prøve en dag :D Kos dere :) Det blir den nok! Sarajaneeth:

Jeg håper formen blir bedre! Så utrolig fin sovemaske :)

Takk det samme :) Kan vel si det sånn at jeg ikke bruker den, men syns den var så søt så måtte bare ha den, haha! Victoria Larsen:

Du trenger ikke å beklage deg. Alle har dårlige dager og det er bra at du er ærlig :) Håper du får det bedre <3

I dag har jeg lest meg opp mot teoriprøven, fordi jeg skal ta lappen til våren + jeg har lett etter skoler, og utdanningsmuligheter siden jeg vil utdanne meg som barn- og ungdompsykolog!

Er vanskelig å være så overfladisk alltid, hehe! Takk <3 Så flink du er! Og så gøy med barn og ungdomsspykologi :D Fant du noen skoler? gottagomyownway:

Ikke ennå, men leter og leter :P Funnet noen spennende muligheter på folkehøyskoler i Bergen som har psykologilinjen, det er veldig spennende i mitt syn, for akkurat nå har ikke livet mitt noe mening :P

Kan anbefale folkehøgskole :-D Tror de har noe barn og ugndoms greier på fhs i kr.sand eller i nærheten der også! Du burde søke snart hvis du skal få plass, det er ganske populært! (Pappa jobber på to stk, så han har allerede sendt ut brev til de som har søkt liksom) Masse lykke til :-D gottagomyownway:

er denne katten eller kaninen på senga di :)

hehe masken er greit, som fra filmer

Hehe, er en sovemaske ;) milan:

<3 Føler med deg. Sovnet sent selv, og kjenner til å ha mareritter.. Ja, ta en kopp kaffi! Det hjelper ofte! :) skulle ønske jeg hadde noe gøy å fortelle. Men ikke lett her heller. Håper du får noe positivt gjennom dagen og at du får sove og bedre dag imorgen! Stor klem <3

Uff, lite morsomt! Ja, det ble et par, men nå skal jeg snart prøve å sove igjen.. ny natt, nye muligheter... haha! Samme til deg, god klem <3 vestfroken:

Håper dagen i morgen blir bedre! <3

Takk <3 jeg også, hehe! Therese:

sovner avogtil sendt selv og kjenner til og ha mareritt <´3 håper du får det bedre etthvert. Du er ihvertfall flink til å blogge og jeg finner veldig inspirasjon i den :D håper denne kommentaren kan gjøre deg litt gladere. tusen takk for en fin kommentar på bloggen min.

.og god bedring håper du får mer søvn og våkner opp lykkelig for det fortjener du :D

huff, savner den av og på knappen på hjernen, det hadde vært noe :D Aw, tusen takk! <3 Jeg våkner forhåpentligvis opp bedre i morgen, i dag har jeg sikret jeg med medisiner og ;) Evelin:

Nja, dagen har gått til eksamensforberedelser.. Har muntlig eksamen i morgen, ellers har jeg bare tatt det med ro :)

Masse lykke til! :D :D Martine Ellefsen:

Uff da. Håper det vil gå bedre, masse lykke til! Og credo for beste overskrift jeg har lest på lenge! ;D

Det gjør det nok etterhvert :D haha, jo, takk! Må innrømme at jeg ikke fant den på selv :p I r l i n:

Skriv en ny kommentar