hits

Sunday morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke noe glad i Pukka-te, men denne er sikkelig god. Prøv den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så lykkelig når jeg fant tranbær snus - den har vært utgått i mange år, og det var i tilegg min faste snus når den forsvant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen søndag ♥

Jeg er fortsatt i Sarpsborg - hadde egentlig tenkt til å reise hjem i går, men etter en lørdag i Sverige orket ingen av oss å reise oss fra sofaen igjen når vi kom hjem - så det endte med at vi bestilte pizza, fikk den levert på døra, satt på en film og tok tidlig kvelden. Jeg fikk handlet masse i Sverige i går, så gleder meg til å teste ut nye produkter. Vi reiser til Oslo senere i dag - har planer om å trene, ellers tar jeg søndagen som den kommer.

Hva gjør dere denne søndagen?

28 kommentarer

har ikke prøvd:) ha en fin søndag!

liveterherlig93: Takk det samme:)

Janne: Det var det, søndager er chill :)

Ønsker deg en fin dag :)

elisebr: Takk det samme :)

så koselig! Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Victoria Larsen: Ja, søndager er deilig:-)

Den teen ser virkelig god ut :D

Jeg skal bare slappe av inne på sofaen og ta det med ro :D

Har hatt en helg som har gått i ett så føler for å slappe av i dag :)

Irene: Den er sikkelig god :D
Det er deilig det også! :D

Jeg skal jobbe. Du får ha en fin dag videre :D

Sharone: Håper du hadde en fin vakt :D ha en fin mandag!

så bra at du fant snus favoritten igjen :-) er ikke noe glad i pukka te selv jeg heller, har smakt noen av disse typene men ikke helt min smak hehe :-)

Kaninstalln: Ja, men er så lenge siden jeg har brukt den, så spørs om jeg ikke går tilbake til den jeg har brukt de siste årene :p Nei, ikke min heller, men denne var sikkelig god :D

god ettermiddag søndag :)

Elsker pukka te, men har ikke smakt denne.. Må prøves :D

Håper du får en fiin søndag!

Silje Romundset Karlsvik: Ja, prøv den ut :D Håper mandagen din er fin!

Er ingen te drikker, men vet om flere som sverger til Pukka te. Vet ikke hvordan det er med te nå som jeg ammer..? Ble take away pizza her også. Veldig godt innimellom :) Ha en fortsatt fin kveld!

denutroligereisen89: Vet også at mange elsker Pukka te og jeg har aldri skjønt det, er først nå jeg har funnet en jeg liker! Det aner jeg ikke, burde gå bra? men google kan sikkert svare deg på det :D Så deilig da :) Ha en fin mandag!

Dette sier jeg ikke for å være en bezzerwizzer eller ei redige drittkjærring: Men du vet det er forbudt og reklamere for tobakksvarer og e-sigaretter? Reklameforbudet omfatter også indirekte reklame. Avbildninger av varemerker (logo, symbol, navn e.l.) går under denne loven. Så jeg hadde vært litt forsiktig med og legge ut et sånt bilde av snusen og i alle fall ikke skrevet teksten opp under, selv om den er utgått.

Skruf er et tobbaksmerke, og det er det som ikke er lov. Mange andre bryter også forbudet når det kommer til alkhohol via sosiale medier som blogg, instagram og snapchat.

Men men uansett! bloggen din er fin :) Designet altså! Sitter med et godt første inntrykk i alle fall, så nå skal jeg snike meg videre! Ha en fortsatt god dag!

Henriette: Jo ja, jeg ser poenget ditt, tenkte over det før jeg publiserte det også, men tror ikke det er noe problem altså! den er ikke utgått lengre da, ellers hadde jeg jo ikke kjøpt den;) Ja, mange som bryter den regelen da, såvidt jeg så fant jeg ingenting om dette i blogg.no sine regler heller.
Tusen takk:) ha en fin dag!

åh, SÅ fin kopp!! hvor er den fra?

isabel: Enig! Den er fre Greengate, men er såvidt jeg vet utgått, vi har ikke funnet det mønstert igjen i hvert fall :(((

Ikke blogg.no sine regler - men lovdata.no (Alkohol-loven eller Tobakks-loven) ;P

Henriette: Hehe, jeje ;) det var i grunn ikke ment som reklame men..

Nei, men jeg sier ikke at det er det heller ;) Jeg sa bare fra :)

Henriette: kjekt å vite :-)

Skriv en ny kommentar