hits

God morgen, tirsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// solnedgangen her om dagen

Hei på dere! Så var tirsdagen her, enda et skritt nærmere helgen - selv om jeg ikke gjør noe spesielt i ukedagene for tiden, så prøver jeg å skille litt i mellom helg og ukedag, det er lettere sagt enn gjort, men har klart meg bra i en uke nå. Håper jeg klarer fortsette å holde på en viss rutine - det er visst viktigere enn jeg hadde trodd. Men ja - i dag har jeg to avtaler på rad, noe jeg håper jeg har energi til å gjennomføre. Etterpå skal jeg en tur til sentrum å se litt i butikker - noe jeg sikkert trenger etter de avtalene. Skal også hente noen bøker på Ullevål som jeg har bestilt meg. Mammutsalg + 50% over det igjen er fint. Hvis jeg orker senere så blir det trening, men er egentlig greit med treningsfri i dag - balanse og sånn, som jeg heller ikke er noe god på. Men jeg sovner både fortere, og sover bedre når jeg har trent, så det har sine fordeler - også slepper jeg å bruke apedop.

Håper deres tirsdag blir fin ♥
Hva skal du i dag?

20 kommentarer

fine bilder:D ha en flott dag!

liveterherlig93: Takk Det samme :D

Ha en fin tirsdag du også :D

Iselin Renée: takk :-)

Ida Øverland: takk :-)

god dagen og godt alt :)

selvfølgelig du kan søve bedre etter trening, menneske kroppen trenger fysiske aktiviteter :)

milan: Hehe, det er helt sant, men alt med måte :-)

Flink som har klart deg bra i en uke :) fortsett med det, så skal du se at det blir enklere og enklere etterhvert. Kjempefine bilder

Buroyfoto: Ikke sant, haha. Burde være en selvfølge egentlig. Jeg failet litt i kveld da, men tror jeg klarte å hente meg inn igjen, hehe! Så er det en ny dag i morgen, jaja! Tusen takk :-)

utrolig fine bilder:D

Min tirsdag har bestått av jobbing og trening :D

Jeg må si det var nydelig bilde av solnedgangen :)

Håper du får en fin kveld <3

Irene: Så flink du er! :D Tusen takk, ha en fin kveld du og <3

Skriv en ny kommentar