hits

Første påskedag

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter helgen i Gøteborg - bussen var kun 25 minutter forsinket, og 10 min av de var pågrunn av at vi ble stoppet i tollen, ikke verst med tanken på turen frem. Syns likevel vi fikk mye ut av denne helgen - så alt i alt har det vært en fin tur. Nå har jeg akkurat pakket ut og slengt på meg koseklær. Det var deilig å slenge beina på bordet hjemme - en av tingene jeg ser veldig fram til ved å flytte, er å få en større sofa, så jeg slepper å bruke bordet som beinstøtte!Ett påskeegg med fine hjerter oppi for å pynte opp dette kjedelige innlegget.

Nå skal jeg bytte på sengen - finnes det egentlig noe bedre? etterpå skal jeg lage meg havregrøt og en kopp te - jeg kjøpte en ny smak fra Pukka i helgen jeg tenkte å prøve ut også skal jeg se første episode av sesong fire av Skam før jeg skal sove - er ganske klar for senga merker jeg! Heldigvis er det en påskedag igjen - så hverdagen blir ikke smelt i ansiktet mitt i morgen tidlig - men jeg skal stå opp tidlig selv om.

Fler som følger med på Skam?

10 kommentarer

Bytte på senga betyr slåsskamp med dynetrekket :) :-D

suttung: Haha, du sier noe der - men har funnet meg en ganske bra teknikk så det går som en lek hver gang :D

Ha en strålende dag Sandra :)

Victoria Frostmann Skau: takk det samme:)

hehe et bord er ikke verst for en kort tid men kan bli litt ubehagelig for en lengre tid, så jeg foretrekker en fotskammel istedet :))

ferdig med 2. sesong :)

milan: Hehe, har det også men den kommer på utsiden av bordet og da ble ikke det noe behagelig;)

Skriv en ny kommentar