hits

Sandra Marie BrandsrødPå plass i vårt nye kryp-in

  • 30.04.2017, 01:34

Nå er jeg så sliten, at jeg ikke helt forstår hva nesen min gjør foran en datamaskin - må bare lande litt her, og slappe av før jeg går og legger meg. Ikke minst måtte jeg ta en dusj, få i meg noe ordentlig mat (les:pizza), og etter å ha lett i gjennom alt fant jeg endelig vinegget mitt også - det har seg sånn at jeg trodde jeg hadde full kontroll på det meste av ting, men det jeg har trengt mest har jeg brukt lengst tid på å finne, i tilegg ble jeg satt igjen på huset når min søster reiste hjem så pappa og jeg måtte reise å hente noen siste ting i 22-tiden, siden mye jeg trengte stod igjen. Var også greit å få med seg katten - skal sies at fiskene, hamsteren og den andre katten er igjen så de må vi hente i morgen, men jeg nektet å sove den første natten her uten min fine pus - den andre pusen nektet å bli med.

Til tross for alt kaoset og at jeg helst ville legge meg ned å gråte i stad - så har jeg nå fått støvsuget, vasket alle gulv, luftet, ryddet i klær og ting, satt frem noen småting og tent nye duftlys så lukten her inne blir mer meg - så nå er alt mye bedre, og jeg har allerede fått gjort det hjemmekoselig. Men merker jeg aldri har lyst til å flytte igjen, haha!Når jeg skulle ta disse bildene gikk jeg og lette etter lysbryteren - det viste seg at den ikke var montert enda, haha! Alt er jo ikke ferdig her, men det tar vi de neste ukene!Pus har slått seg til ro allerede, hun er vel den snilleste og skjønneste pusen. Hun vil selvfølgelig ut, men jeg tør ikke å sleppe hun ut her før det har gått minst en uke - spørs om vi får det til, men vi prøver i hvert fall.

Vel - nå skal jeg snart gå til sengs, gleder meg utrolig mye til å sove helt til jeg våkner av meg selv. Jeg brukte sikkert en halvtime på å legge på den sengen, da er man sliten - og hva skjer når jeg er ferdig? jeg oppdager en edderkopp som tusler på mitt nyinnkjøpte sengeteppe - har aldri vært raskere med støvsugeren noen sinne, for å si det sånn!

Ellers må jeg dele dagens gullkorn med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

God natt, fine dere ♥

8 Kommentarer skjul

Sharone

30.04.2017 kl. 10:31
Så deilig å endelig være ferdig da :) Ha en fin søndag :D

Sandra Marie

30.04.2017 kl. 22:58
Sharone: Utrolig deilig :D Ha en fin søndag/mandag :-D

liveterherlig93

30.04.2017 kl. 10:48
godt da:)

Sandra Marie

30.04.2017 kl. 22:58
liveterherlig93: Det kan jeg skrive under på, hehe!

Malin H

30.04.2017 kl. 12:53
Travelt å flytte ja, uff... Blir deilig når du har kommet deg helt på plass iallefall :D

Sandra Marie

30.04.2017 kl. 22:57
Malin H: Ja, veldig! Jaa :D

milan

30.04.2017 kl. 17:00
god dag kjære deg :)

så endelig er ferdig eller bare den største delen er ferdig for å si det sånn :)

hmmm kanskje andre pus har ikke lyst til å flytte, kanskje har en kjæreste der eller hvem vet.... :)))

jeg enig med deg, prøv å ta hun inne det minst 5-6 dager, bare inntil hun venner seg opp på en ny plass. flytte og en ny område kan føre til stress hos katter

hehe er det mulig.... med støvsugeren mot edderkopper ..... stakkars dem :)))) men jeg må innrømme, dette er min oppskriften også hehehe

Sandra Marie

30.04.2017 kl. 22:55
milan: God dag! Ja, det verste er unna nå, men MASSE småplukk igjen, hehe! Men det er det morsomte, så det går bra ;) Neida, den er bare veldig redd, vi fikk hun med oss i dag! Ja, de må være inne, de kan også gå seg vill eller prøve gå tilbake til der vi bodde før, de vil veldig gjerne ut da stakkars.. jeg pleier egentlig å drepe de, så syns jeg var grei når jeg bare tok støvsugeren jeg ;)

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no