hits

Kom mai, du skjønne milde

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai - jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg - håper den også går sakte!Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet - det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje - den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene - det er ganske fint å tenke på egentlig ♥Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden - tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

Helt utrolig at det er første mai i morgen ja :) endelig! Håper du nyter kvelden du også!

liseburoy: Det er det :D

håper du får en fin mnd:)

liveterherlig93: Takk det samme :)

Så kolselige "pynter" :)

Tiden går fort! Dagen skal Brukes til husarbeid å

Trening :-) ønsker deg en fin dag!

Andrea Solland: Den gjør det, så bra :-) Ha en god natt :-)

Alltid litt godt å flytte til ny bolig <3 Fine bilder :D

Becca Alexandra: Ja, det var det merka jeg :D Takk!

god mandag :)

i dag er mai så.... så vi er inne :)

med tanke at tiden er en relativ ting, det mener at den kan gå førtere eller saktere og alt avhenger av din posisjonen i verdensromet heheh :)))

faktisk, i går jeg så at en matematiker har skapt en matematisk formel som beviser at tidsreiser er mulig, men som han sier, sannsynligvis det skal aldri bli mulig fordi vi trenger "mørk materie" som vi fortsatt vet ikke hva egentlig den er, og om den eksisterer i det hele hehhe :)) ( hehe litt visdom fra min siden for første mai :))) )

ååå stakkars pusen :( men han er i gode hendene så jeg håper snart skal bli ok

God lørdag :D Mai er herlig! Hehe, det er nok bare innbildning, for tiden går som klokka uansett den, hehe! hehe, morro! Ja, pusen klarer seg :-) milan:

Skriv en ny kommentar