hits

En skjønn mandag i mai

I dag er det en fantatisk mandag - fordi det i hele dag har føltes ut som det er søndag. Jeg er lat og slapp i dag, og har egentlig ikke gjort noe serlig fornuftig bortsett fra å rydde og vaske litt. Sov lenge også - men det er ikke så rart med tanken på at lille pus lekte hindreløype på soverommet mitt og i sengen min i natt.

Jeg hadde tenkt å sykle til østensjøvannet i dag, siden det ikke er så langt unna, og siden det er så fint vær - veldig deilig at vi fremdeles bor nærme marka. Jeg syklet feil vei først - ikke uventet av meg siden jeg ikke er kjent her i det hele tatt, jeg prøvde liksom å google min egen posisjon i går for å finne min egen adresse. Jeg kom meg på rett vei ved hjelp av google maps, og fant frem til plantasjen nede i veien her - jeg var ikke den eneste der i dag, og det må være den største plantasjen jeg har vært på noensinne, de hadde akvarium og fugler der inne til og med. Jeg fikk med meg en full pose hjem, selv om jeg bare skulle ha roser, så det ble altså ingen tur til østensjovannet i dag, mye fordi jeg ikke ville sykle meg bort også - iPhonen min liker meg ikke, så den slår seg av når det passer meg minst.

Nå har jeg nettopp stekt Cottage cheese rundstykker og spist de i solveggen på verandaen, hvor jeg fremdeles sitter. Jeg har også knipset bilder av blomstene jeg kjøpte og kom til å tenke på at vi faktisk har naboer nå - lurer på hva de tenkte om de så meg stå der å stille opp blomstene (og treet/palmen) mine:

Jeg har alltid ønsket meg et lite sånt tree ♥Følte det var litt sjansespill å sette en så dyr vase oppå der.Innflyttningsblomster må man jo ha!

Så dagens trening gikk ikke helt etter planen - sitter på verandaen enda og drikker julebrus i mens jeg spiser sjokolade. Når de andre kommer hjem skal vi grille - det blir engangsgrill, for grillen har vi jo ikke fått i hus. Men grill + sol + 1.mai er en perfekt kombinasjon uansett. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for nå ble det fryktelig langt!

Velkommen skal du være mai ♥

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Laila Monica Nikolaisen: sorry, men dette gidder jeg ikke lese;)

Kjempe flotte bilder! :)

Victoria Larsen: takk :D

Flotte bilder av blomster og planter :)

å så herlige bilder. Liker så godt bloggen din og måten du skriver på:)

Janne: Åh, takk - så hyggelig å høre :-D

liveterherlig93: takk :D

Så fine blomster! Det kan virkelig utgjøre en forskjell å ha noen planter hjemme :D

Sharone: Enig! Ja, det kan det :-D Synd det blir dyrt i lengden, i hvert fall når man er dårlig til å ta vare på de... *skyldig* :p

Så nydlige blomster! Alle mine stryker med stakkars :p det eneste som klarer seg er orkideene ;)

dreamofstyle: Takk :D haha, kjenner godt til den ;)

Så utrolig fine blomster <3

Og pass på så du ikke går deg bort igjen da ;) hihi!! Må skaffe deg en telefon du kan stole på, så kan du bruke gps :P haha

Kaja Jeanette: Tusen takk :D Hihi, ja - tror det skal gå bra fremover, merker fort når det er feil vei;) Ja, jeg må ha ny telefon eller sende den inn.. men det er dyrt, så får ta det siden - veldig kjekt med gps :P

Så flotte planter og blomster :) Ble grilling her også i går. En perfekt 1. mai! :) Ha en fin dag!

denutroligereisen89: Tusen takk :) Ja, helt perfekt :-D

det er virkelig fin å se, og et gammelt ordtak forteller at hver eneste blomst har sin egen fortellingen som vi skriver, og hvor gode vi er forfattere..... blomster forteller det best for seg selv ;)

Skriv en ny kommentar