hits

Sandra Marie BrandsrødHjernen er stjernen

  • 03.05.2017, 22:50

God kveld kjære dere!

For en lang dag dette har vært, eller for noen lange dager det har blitt i det siste er vel mer riktig å si - er først nå jeg har satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet ut, og tatt en dusj. Jeg skal lage meg noe mat etter jeg har postet dette - middag nå? det blir nok bare knekkebrød, så vi kaller det heller for kveldsmat vi! Jeg fikk ny overmadrass i dag - så jeg gleder meg til å sove, for i går ble det altfor sent - håper jeg sover bedre på denne!

Vi har hvert fall fått gjort endel i dag, kjøpte blant annet skuffer til å ha i toppen av skapet - så der fikk jeg studd bort ganske mye. Kjøpte også masse kleshengere, så skapet blir mer og mer ferdig - ble også endel andre ting fra Ikea, Jysk og Europris. Vi så også på benkeplater (igjen), fliser og vasker - har endelig fått valgt ut alt sammen, så nå kan pappa bygge kjøkken! Vært mye mas med det kjøkkenet, men nå er det forhåpentligvis endelig i boks - jeg orker hvert fall ikke tenke på flere fargekombinasjoner nå, så det får bli slik! Vi rakk ikke å se på sofa, eller dra på søpla - men vi fikk ryddet litt i gamlehuset og fylt opp bilen. Det nærmer seg tomt, men det er ganske utrolig hvor mye man har i et hus!Etter jeg hadde vært hos behandler idag - satt jeg meg i sola langs Akerselva og spiste lunsj og drakk Iste med sitron, som endelig er tilbake i butikken, så det ble en liten pause før jeg dro på trening. Etter det var jeg innom tre kjøpesenter, fordi den første Nille-butikken ikke ville ta gavekortet mitt som jeg vant i en konkurranse på Instagram. Jeg fikk ikke tak i det jeg i utgangspunket skulle ha heller, så det var jo flott. Heh!

Jeg må bli litt klokere på hjernen så boken over ble også med hjem i dag, det virker som en bok som er lettlest - det blir mye buss på meg framover så da er det egentlig perfekt og alltid ha en bok i veska ♥ av alle ting jeg har kjøpt i dag, så valgte jeg å vise dere en bok - den passet litt inn sammen med iMacen min egentlig, når jeg tenker meg om. I morgen tenker jeg heller å ta med meg kamera, så dere slepper og kun se på kjedelige bilder.

Men nå sulter jeg her jeg sitter, så vi snakkes mer i morgen - håper dere har hatt en fin dag, og får en god natt ♥

Er det noen av dere som har lest den boken?

8 Kommentarer skjul

03.05.2017 kl. 23:07
Nei, men har veldig lyst til å lese den :) gleder meg til å høre din mening om den!

Sandra Marie

04.05.2017 kl. 00:41
Anonym: Da er den på tilbud på :-) Jeg skal skrive et innlegg om den om den er verdt å lese :D

Victoria Larsen

04.05.2017 kl. 01:41
Har ikke lest denne, men har veldig lyst til å kjøpe den!! Blir spennende å se hva du syntes om den :D

Sandra Marie

06.05.2017 kl. 14:59
Den er veldig interessant :D Skriver et innlegg om den om den senere tror jeg, men tar nok litt tid - det ble kollektiv-boken min, haha! Victoria Larsen:

liveterherlig93

04.05.2017 kl. 15:46
vil lese den:)

Sandra Marie

05.05.2017 kl. 13:07
liveterherlig93: så bra :D

milan

04.05.2017 kl. 15:51
hei min venn, jeg ønsker deg god og behagelig dag :)

...og hva er de første inntrykkene om din ny overmadrassen (for myk, for hardt, eller akkurat som trenger å bli :) ), sov du litt bedre :)

etterpå som jeg har sett denne boken hos deg, jeg leste noen få sider som er fri på nett og ja... i alle fall det er en veldig interesant bok, og den særlig ting er som jeg liker slike temaer

dessverre synes at denne boka er ikke tilgjengelig på amazon ;(

Sandra Marie

06.05.2017 kl. 14:58
Takk, og det samme til deg i dag :) Den var veldig god, hehe! Ja, den er veldig interessant å lese! Det er den kanskje ikke nei, du får kjøpe den i Norge ;) milan:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no