hits

Sommer i Oslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp før 08 - fordi jeg i går fikk opp en reklame i mens jeg satt på finn.no, det var nemlig 30% på hele Lefdal som ikke ligger så langt unna her. Altså - vanligvis pleier jeg ikke å gidde slike ting, fordi det somregel er ekstremt mye mennesker når varehus har slike salg. Men i dag tenkte jeg - hvorfor ikke, så jeg dro og stod kun 15 minutter i kø, og inne var det heldigvis ikke kaos. Jeg var på utkikk etter ny Fitbit, og ny Fitbit ble det - en annen enn den jeg hadde tenkt meg, men tenker jeg beholder denne likevel - det to lå avskilt i en eske, så det var nok sjebnen - så nå er søsteren min og jeg tvillinger! Jeg kjøpte også en badevekt, og en mikrobølgovn når det først var salg. Eller - pappa kjøpte det, og mikrobølgovnen fikk jeg av mamma i innflyttningsgave ♥

Jeg syklet rundt østensjøvannet i stad, for å få meg en liten treningssøkt. Det var en utrolig fin plass, som jeg ikke skjønner at jeg har besøkt før. Det var veldig mange flere fugler enn jeg trodde det skulle være - det er jo kjent for at det er mye fugler, men det var ekstremt. Føler jeg er litt på ferie på mitt eget bosted for tiden. Det er sommer i Oslo nå, så lunsjen ble på gresset sammen med min søster, som dere kan se på bildet over - hadde tenkt å ta solarium i dag, men det trengs ikke med dette været - kunne ønske det var slik hele året - det hadde sjelen min virkelig likt.

Jeg glemte selvfølgelig å ta minnekortet i kamera når jeg syklet, men det kommer noen mobilbilder senere!

Ønsker dere en super fredagskveld ♥

Det så utrolig deilig å sitte der ute på gress plenene nå <3

Jaa, det var helt herlig :D Amelia Hvass:

Jeg har tatt maaaassse bilder ved Østensjøvannet, det er så moro å ta bilder av fuglene...er stadig der opp jeg :-)

Ja, forstår ikke hvorfor jeg ikke har reist dit før, blir definitiv flere turer med kamera med :D frodith:

Så utrolig koselig der du var :D

Ja, veldig koselig der, skal tilbake :D Bitte:

Så utrolig deilig! Fine bilder :)

Det var det - takk! :D Victoria Larsen:

Takk! :D liveterherlig93:

Så fine bilder! Det så kjempe koselig ut :)

Tusen takk, det var det :D Tessa Bennett:

du kjøpte fitbit... fin fin, "en annen" mente du på en annen farge hehe, og om jeg kan prøve å gjette .... du kjøpte svart men du ønsket å kjøpe hvit eller rosa :)))

om sommer i oslo ser slik ut, selv om sommeren har ikke kommet ennå, jeg virkelig frister meg til å se hvordan alt det ser ut når sommeren endelig komme hehe

Hehe, en annen str og modell, men det ble en annen farge også .. men er veldig fornøyd med den nå da og båndet kan byttes ut;) hehe, dette er nok en god sommerdag i Oslo, og de er det ikke mange av ;) milan:

Skriv en ny kommentar