hits

Good morning from Viva Mesquida

Hei!

Jeg har aldri fortalt dere hvor jeg er? haha - jeg er i Cala Mesquida i hvert fall! Jeg undrer meg også på hvorfor jeg har stått opp før 08, men da får jeg mye ut av dagen, og tid til å ligge her å chille nå. Ja, jeg gikk inn igjen - litt kaldt på balkongen siden det enda er overskyet. Ikke at det er noe serlig varmere inne, men sofaen er bedre å sitte i.Jeg må innrømme at jeg i går kjøpte meg to kopper. Jeg prøvde å motstå helt til slutten av dagen, men da endte jeg opp med to i stedenfor, haha - ugler ♥

Vi hadde en fin kveld i går også, vi fikk ganske sjokk når vi skulle betale for kelneren hadde slettet hele regningen bortsett fra en øl på 3 euro - altså? vi satt der og måpte, snakk om å være snill mot gjestene sine - snille har de vært på de andre stedene også altså, vi har fått både drikke og dessert, men hele regningen var ekstremt! Ellers er det dårlig med solnedgang her dessverre!

Skal lage meg havregrøt nå, ja - jeg er blitt en gammel bestemor, så jeg tok med meg min egen mat på ferie. Etter det drar jeg nok og trener, siden det er såpass tidlig enda - så blir det en tur i spaanlegget etterpå - det ene bassenget der er så sinnsykt oppvarmet. Vurderer om jeg skal bestille meg en time for å fikse neglene mine også, men vi får se!

Dere må ha en fin fin dag ♥

Ha en fin dag :-)

Trine: takk, du også :-)

Kelneren vill ha dere tilbake idag vettu :)

suttung: Hehe, tror det var fordi moren vår har all-inklusiv, så vi spiste vel på henne. Vi skal ikke tilbake hvert fall, siden hun bare kan spise der én gang på det båndet, hehe - så det var isåfall miss ;)

så deilig :D Haha, har dilla på kopper selv. Den var veldig fin:D

Ja :D Haha, har alt for mange kopper nå... takk :D Janne:

Så søt koppen var :D

Ha en fin dag videre :)

Jaa, hihi :D Takk! Tonje Pettersen:

mornings :) liveterherlig93:

liker du ikke å sove litt mer når du er på ferie :), før 8 ser ut som litt for tidlig kanskje, selv om på annen siden jeg helt enig med deg, den ene som står opp tidlig, skal ha mye mer av dagen :)

ser jeg.... den samlingen øker igjen hehe, men ja... da man står foran de så søte to uglene, veldig er vanskelig å si nei ;)

hmmm jeg vet ikke men..... kanskje er sjokkering ett del av "all inclusive" tilbud som er spesielt designet for gjester, noe som .... bedre opplevelse :)))

koss deg masse ;)

Bare visst gått fra å være nattdyr til å bli super A-menneske! Men deilig å få mye ut av ferien :D Ble to kopper med ugler på! Haha.. ja, vel, er et tilbud som man kan kjøpe, men det hadde jo ikke vi! takk, hjemme nå :) milan:

Skriv en ny kommentar