hits

Deilig vær

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook - for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt - det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute - jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj - nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?

helt herlig no ja :)

I dag har det nok en gang vært en fantastisk dag! Og det er bare å nyte :)

Ja, det er det :D Pernille:

Sola er bare så herlig :)

hei igjen min kjære venn :)

så jeg antar at du har fortjent alle de fine tilbakemeldingene :) jeg vet ikke for andre men jeg kan si for meg selv at jeg har sagt bare hva jeg føler om deg, og rett og slett jeg føler at du er en fin og blid person ;)

btw, har du merket at du har tatt en bee på andre bildet hehe (over til høyre)

Hei på deg - så hyggelig sagt! :) Hahaha, ja - jeg så det når jeg skulle redigere bilde :P milan:

Så nydelige bilder <3 Jeg får skikkelig mye energi av sol og fint vær ja :)

Tusen takk <3 Så bra :D Becca Alexandra:

Så fine bilder, elsker tiden som kommer nå:)

Takk! Ja, den er herlig :D Andrea:

Elsker sol og varmen den gir. Får energi på null komma niks! Dessverre har vi hatt regn i dag og det er meldt MASSE regn i morgen. Men etter regn kommer sol :P

Åh, så uheldige :( Haha, jepp - det stemmer :D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar