hits

En finfin mandag

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 - men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne - hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge - delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping - kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka - jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg - jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Er kos med venninnetid. :) Sjokolade med is hørtes godt ut! :D Ha en fortsatt fin tirsdagskveld :)

jepp:) Hehe, det syns du nok :D Ha en flott dag! denutroligereisen89:

den ene som begynner med en fin mandag, vanligvis den har en fin resten av hele uke :)

hva er dette som du spiste, ser ut som is med godteri hehe smakte godt

glad for dere ;)

Tirsdagen var ikke like fin, men resten av uka ble grei :D ja, det er frozen yoghurt-is med topping! milan:

Skriv en ny kommentar