hits

Sandra Marie BrandsrødPinseaften

  • 03.06.2017, 11:44


G O D - P I N S E  - A F T E N ♥

Savnet kaffekoppene mine? nå har jeg gått i surr, så vet ikke om dere har sett denne før, jeg skylder på nytt hjem - for nå er egentlig alt annerledes, men jeg liker det faktisk!

Jeg var i Sverige sammen med pappa i går, for å hamstre litt godsaker - om noen andre enn mine nærmeste skulle tatt en kikk i kjøleskapet mitt nå, så lurer jeg veldig på hva de hadde trodd om meg - hele kjøleskapet er nemlig fult av proteinpudding, shakers, BCAA, p-max og snus. Nå fortalte jeg det på internett også, der har dere meg vett. Før vi reiste tilbake til Sarpsborg spiste vi litt lunsj, også kom min søster hjem fra jobb så jeg var litt sammen med henne før vi kjørte tilbake til Oslo - da reiste jeg rett på trening, spiste havregrøten min også var det egentlig bare å legge seg.

Nå er jeg på dagens første kaffekopp & snus, i mens et valpeprogram står på i bakgrunnen - det gjør ikke akkurat lysten mindre til å skaffe seg sin egen hund. Jeg skal snart komme meg avgårde siden butikkene stenger så tidlig i dag, så blir det trening etter det. Vi snakkes mer i kveld, håper jeg ♥

5 Kommentarer skjul

livetmitt93

03.06.2017 kl. 12:15
ha en fin lørdag:)

Sandra Marie

03.06.2017 kl. 12:24
Du også :) livetmitt93:

milan

03.06.2017 kl. 16:16
god helg, trening, shopping, vær, ..... god alt ;)

hehe jeg også vet ikke selv om jeg har veldig bra hukommelsen :), du har så mange kopper at antagelig du er ikke kjent med alle som du har også :))

om jag skulle tatt en kikk i ditt kjøleskapet, jeg hadde hatt bare positive tankene, men også jeg hadde spurt deg hva er det smakeste, hva anbefaler du meg :)) så du ikke trenger å lure på deg mer hehe

har du noen hund som liker du best, noen rase

håper jeg også hehe :))

vorden

04.06.2017 kl. 01:13
Ja, jeg mener at du har mange fine kaffekopper :)

Sandra Marie

04.06.2017 kl. 16:10
Hihi, takk :D vorden:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no