hits

Bird

GOD TIRSDAG, og gratulerer med dagen til alle svensker der ute ♥
En liten funfact: jeg er kvart svensk!

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at dette ikke er en god tirsdag, etter en natt med gjenopplevelser - dette påvirker så mye, så slik våkner jeg opp og plutselig er i dårlig humør, og dette plutselig har faktisk en årsak! Jeg trodde (håpet) at det hadde roet seg for godt, men får vel bare innse at fortiden alltid vil innhente meg. Jaja, ikke noe å gjøre med hva man drømmer, bare veldig frusterende.

Jeg er i gang med dagens andre kaffekopp, ser på Wenche kokkulere, i mens frokosten snart har stått over en time og ventet på at jeg skal spise den. Jeg spise den, men det frister ikke i det hele tatt.

Dagens plan er å trene av meg denne morningen - også skal jeg innom senteret, biblioteket og på Europris å kjøpe noen flere kurver til sminkeskuffen min. Hvis jeg kommer meg ut av sofaen igjen, har mest lyst å legge meg i sengen igjen merker jeg - men det skal jeg ikke altså, jeg gir ikke opp av litt motgang. Veel, vi snakkes - ha en fin dag ♥

Takk, du også :) livetmitt93:

Ha en fin dag i dag! :D

takk det samme :D Sharone:

Så søt den var!!<3

god tirsdag aften :) og det samme som deg, jeg gratulerer med dagen til alle svensker :) og også gratulerer med dagen til den kvart delen av deg som er svensk :)

helt ærlig det er ikke fin å se at du er ikke bra, og fordi mangel på noen løsninger som ville vært i mulighet til å hjelpe deg, jeg må bare håpe at ditt humøret vil bli bra så snart som mulig :)

så søt fuglen du har, hva heter den :)

god onsdag :) det går seg til vettu! hehe, den har ikke noe navn! Kom gjerne med et forslag;) milan:

Håper du har hatt en fin dag! :)

Takk det samme :D Kathrine Skaug:

Håper du fikk i deg frokosten og fikk trent så dagen kanskje ble bedre i går. Ha en fin onsdag :)

Bedre i dag hvert fall :D ha en fin kveld! denutroligereisen89:

jeg tenkte litt om fugler navn og her er mine forslag :) coco , sunny , sunshine , rio , tweety , bibi , birdy , bobby .... hva tenker du, hører noen av disse bra ut :)

Haha :P Joda, skal huske det hvis jeg får fugl ;) milan:

:D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar