hits

Morning// bildene er fra mitt lille øyeblikk i går, hvor jeg faktisk lå rolig med en bok i over fem minutter, også dro jeg på meg treningsklærne - hehe! Må få lest ferdig den boken, for nå vil jeg bytte den ut - men liker ikke å ha halvferdige leste bøker liggende, så jeg tar den med meg på t-banen etterpå!

Når jeg våknet i dag, så ante jeg ikke hvilken dag det var, og ble overrasket når jeg så det var tirsdag - merkelig hvor for forvirret man kan bli, ikke sant? Hehe - vel, nå sitter jeg her med kaffekoppen min - etter kun 5 timer med søvn, der ligger jeg for tiden - egentlig litt for lite, men jeg går ikke rundt og er sikkelig trøtt så da er det jo greit! I dag er det kun behandling, også skal jeg reise rett hjem igjen - i går endte jeg nemlig opp på et shoppingsenter. Eneste planen jeg har ellers i dag er å trene, men kjenner jeg meg selv rett så flyr dagen avgårde for det om - jeg skal også forbrede kofferten og andre ting, for i morgen reiser jeg på ferie!

Ha en fin dag og kos dere i sommerværet om dere er like heldige som oss i Oslo ♥

8 kommentarer

Håper du får en fin dag! :)

Takk det samme :) Sharone:

men tror du ikke at å lese en bok på t-banen kan bli litt risikabelte, du kan gå glipp en stasjon hehe :)

og hva synes du om boken, er den noe som du kan anbefale eller er litt kjedelig ?

ja.. 5 timer er litt for liten men i alle fall mye bedre enn 1-2 timer som du sov for noen få dager siden :)

yeeeeee endelig ferie hehe du skal kose deg mye jeg er sikkert :)

Hehe.... skal ikke si så mye på den tror jeg, fort gjort å surre :P det er en fin bok det, kommer vel ann på hva man liker :) milan:

Koselig øyeblikk du hadde i går, da..selv om du ikke holdt deg i ro så veldig lenge, hehe ;) Skjønner godt at du vil bli ferdig med boka - er ikke noe kos å ha en haug med halvleste prosjekter liggende å slenge. Ha en flotters dag videre =D

hehe, ikke sant:P Nei, nå er den snart ferdig heldigvis, så da kan den "arkiveres", haha. Ha en fin dag du og:) Helene:

Flotte bilder du har tatt. Ønsker deg en glimrende ferie og en god kveld videre!

Takk :D :D god torsdag! Thomas Frydenberg:

Skriv en ny kommentar