hits

Sommerens crawings

Er det en ting jeg aldri har vært spesielt opptatt av, så er det vannmelon - det er jo bare vann, og er jo så grisete? etter ferien vår, så har jeg blitt ganske glad i det jeg også:

Jeg har faktisk akkurat våknet - jeg var litt groggy og trøtt for noen timer siden og la hodet ned på sofaen, og da var det visst gjort - endte opp med å sove i mange timer på sofaen i stedenfor å drikke opp shacken min å reise på trening. Nå er det forsent for å trene, og jeg har mest lyst å sove videre egentlig. Hvor er det blitt av motivasjonen? det er juli, det merker man her inne også - men når jeg uansett er hjemme i Oslo, så finnes det grenser. Hehe!

Denne søndagen har jeg kun vært på Plantasjen og kjøpt nye blomster, har også plantet solsikkerfrø - så nå gleder jeg meg til å se de spire og gro utenfor vinduet mitt ♥

Flere som er glad i vannmelom?

16 kommentarer

Elsker vannmelon 😍

Så nydelig det så ut! :-)

Det var det :D Victoria:

Uff for noe kliss. Spiste en med hvit skjorte på det ble rosa flekker som ikke gikk bort i vasken. Nei vannmelon liker ikke jeg.

Hahha, ja - som jeg skrev i første setningen.. men øvelse gjør mester, hvit skjorte er kanskje ikke tingen å ha på:P suttung:

ÅÅ nam!!! Nå fikk jeg lyst på frukt :P Og smoothie egentlig.. Og å trene :P Feriemodus her også, men for meg betyr det at jeg har lyst til å gjøre ting, alt egentlig bortsett fra å trene, hvertfall ikke inne, og jeg gidder ikke bruke mye tid på det, så jeg har noen få øvelser som jeg gjør her hjemme på kvelden da det ikke er så varmt ute lengre :P Da får jeg beveget meg litt hvertfall :P

Hahah :P <3 hehe, det kan jeg forstå! Jeg har jo hatt "ferie" lenge (jobber ikke eller noe nå), så jeg merker liksom ikke så mye større forskjell enn alle andre sin feriemodus.. men skal ikke klage, var tross alt nettopp på ferie selv :D Du får kose deg masse i ferien din <3 Kaja Jeanette:

Så godt det så ut! :) Elsker vannmelon og det går en del vannmelon hele året hos meg! Jeg bor fast på Gran Canaria :)

Da forstår jeg det går mer i det, ja - alltid godt i varmen også! :-D elisebr:

vannmelon er noe av det beste jeg vet!

Hihi, så bra :-D Thea Mariel:

Elsker vannmelon. Vi spiser masse vannmelon her når det er sesong for det. :)

Så bra :-D Ja, det er jo i grunn ganske godt! denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar