hits

Sandra Marie Brandsrødbirthday girl

  • 20.07.2017, 23:52

Heey! 

Beklager fraværet, men de siste dagene har vært ekstremt tøffe - men det orker jeg ikke å snakke om nå. I dag har jeg feiret bursdagen min, i hvert fall det jeg ikke sov bort av den - hadde planlagt å ha en fin bursdag i år, men det ble visst ikke helt slik jeg hadde tenkt meg og planlagt. Man får bare gjøre det beste ut av det, alternativet ville jo vært at det ikke ble bursdag i det hele tatt. Jeg måtte rett for å finne mobilen min når jeg stod opp i dag, for den hadde jeg mistet på Carl-Berner - så ble det trøsteshopping. Hentet også gratis gaver - haha, det kan man like med å være i Oslo på bursdagen sin, så nå har jeg en haug med bakevarer liggende og en bukett med roser, blant annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et bilde med to av de som betyr mest i livet mitt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spratt likevel opp en Prosecco når jeg kom hjem, og fikk en fin orkidé av de hjemme. Nå har jeg fått satt meg ned for å fokusere på noe bra, og ser på alle meldingene jeg har fått i dag - det finnes tross alt så mange gode mennesker der ute. Uansett hvor ensom og færl jeg føler meg, så har jeg en haug bra mennesker rundt meg, og det kan jeg i hvert fall ikke klage på, for det er jo faktisk ikke en selvfølge - selv om jeg beklageligvis trekker de så langt unna jeg bare kan til tider.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Villa Paradiso på Grunerløkka, har spist både bursdagspizza og(!!!) is, noe som er en seier i seg selv - så slik ble min 27-årsdag! Tusen takk for alle bursdagshilsner og gaver jeg har fått i dag - jeg har i hvert fall kost meg i kveld, og har en fin familie som gadd å feire dagen sammen med meg ♥ Ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe - vil jeg tro!

6 Kommentarer skjul

Jannicke Elnæs

21.07.2017 kl. 00:26
høres ut som du fikk en fin dag likevel da! <3 Gratulerer med dagen :)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:04
Ja, det gikk seg til. Tusen takk<3 Jannicke Elnæs:

livetmitt93

21.07.2017 kl. 02:34
Fine bilder :) Grattis med dagen :)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:05
tusen takk <3 livetmitt93:

22.07.2017 kl. 19:23
Gratulerer så mye med dagen som var!🎉

Vondt å høre du har hatt veldig tøffe dager..håper dagene fremover blir bedre❤️

Fine bilder :)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:05
Tusen takk for det <3 <3 Anonym:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no