hits

Sandra Marie BrandsrødRecovery day

  • 28.07.2017, 19:37

I dag startet jeg dagen hos DPS, etter nesten ingenting søvn - man kan vel ikke starte fredagen bedre enn med en psykolog du har møtt én gang før, eller? jeg har jo en annen behandler, men han har ferie nå. Jeg har heller ikke vært hos han på mange uker, av diverse grunner jeg ikke skal gå inn på her nå - men jeg kommer mest sansynlig til å slutte hos han.

Etter mye om og men, endte jeg opp med å finne meg et bord i en solkrok på Godt Brød - og jeg bestilte meg en hel lunsjmeny! Jeg brukte 4 timer å spise opp alt, men jeg gjorde det.Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt meg ned, før jeg endte opp med å ta 37-bussen uten noe mål og mening. Endte opp på Damstredet:Her har jeg faktisk aldri vært før, og det var jo en sikkelig fin og koselig plass egentlig! Jeg fortsatte uten mål og mening - var innom en kirke, før jeg stakk en rask tur innom 22-juli senteret. Grøss - tror alle som var i Norge på det tidspunktet, husker akkurat hva de gjorde? jeg kan i hvert fall detalj-beskrive hva jeg gjorde den dagen - sikkelig merkelig egentlig!

Vi svarer hat med kjærlighet - 22.07.11 ♥Så i dag har jeg sittet på café og reflekteret over livet og skrevet dagbok, i mens resten av Oslo er på ferie. Hadde det bare vært en så rolig atmosfære alltid - det hadde sikkert blitt kjedelig, men kanskje også litt fint - i hvert fall på dager som denne. Jeg var også en rask tur i Karl Johan og fikk med meg noen bøker og te hjem, men der var det ikke like stille dessverre, men det har i dag likevel vært bysommer i Oslo på sitt beste ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en handletur med pappa - tusen takk! Jeg skal snart avgårde på trening, selv om jeg overhodet ikke orker - så jeg må vel litt spise litt først. Vi snakkes!

6 Kommentarer skjul

livetmitt93

28.07.2017 kl. 19:44
fine bilder :)

ha en fin helg:)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:08
tusen takk:) ha en super tirsdag! livetmitt93:

Victoria Larsen

28.07.2017 kl. 20:48
Håper det gikk bra på DPS. Kjempe fine bilder :)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:08
Jeg overlevde :P Takk :D Victoria Larsen:

Sarah Nazeem

29.07.2017 kl. 19:59
Håper det ordner seg med DPSen! <3

(fikk selv psykologangst av å være på en DPS... men begynner å bearbeide begivenheten, og lærer smått om sen at ikke alle psykologer er like... og noen kan faktisk være ganske alrighte) ;)

Sandra Marie

01.08.2017 kl. 16:22
Håper bare noe ordner seg på et vis, så er det egentlig samme hvor :) Ja - jeg har hatt idiotene, men har hatt de flinke også <3 Sarah Nazeem:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no