hits

Når man blir glad av mat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, og jeg har satt meg på verandaen til min søster for å spise lunsj - hun er ikke hjemme akkurat nå, så her er det hjemme alene fest. Sol, helt stille og den fine utsikten ut mot elva - kan ikke akkurat klage! Okey, jeg må innrømme at jeg nå er litt kald på føttene - her jeg sitter i hettegenser, men beskrivelsen min hørtes mye mer idyllisk ut. Norsk sommer er ikke så mye å skryte av!

Vi handlet så mye i Sverige, så jeg er helt i protein-himmelen nå - det ble vanskelig å velge lunsj til og med. Jeg kjøpte faktisk ingenting godteri heller, men snusen den må jeg fortsatt ha - kan ikke være helt sunn. Jeg fant også protein-is, og da ble jeg sikkelig glad. Det ble dyrt for pappa, men han var snill og betalte alt - til tross for at det er hans bursdag i dag. Så senere skal vi ut å spise familiemiddag i Sarpsborg - gratulerer med dagen, pappa. Og takk for at du mater den sære datteren din med proteiner ♥

koselig med sverige tur:)

fine bilder<3

Ja :D Takk <3 livetmitt93:

Snille pappaen din og gratulerer med dagen til han :D

Veldig snill! Han sier sikkert takk :D Elevele:

Så fine bilder! Så godt ut dette, foruten snusen! :D

Tusen takk:D hehe! Victoria Grøtting:

Er litt opptatt av trening, hva kjøpte du av protein osv i Sverige? Har de mye godt av yoghurter osv? :D

Jeg kan lage et eget innlegg om det, men hvis du går i mat og oppskrift katogorien min, så har jeg lagt ut litt der fra før av :D Silje Kittilsen:

Skriv en ny kommentar