hits

Tvang og tvil

God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin dag? jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har hatt en fin dag.

Jeg startet dagen med godt mot, og reiste på treningssenteret litt over 05 - det var vel egentlig fortsatt midt på natten, men jeg hadde fremdeles ikke lagt meg for kvelden, og fikk plutselig for meg at jeg skulle trene. Jeg gjorde det, og når jeg kom hjem igjen helte jeg nedpå med redbull og kaffe, også måtte jeg reise på en avtale jeg hadde i Nydalen - som jeg klarte å komme forsent til fordi jeg ikke klarte å kle meg, jeg endte opp i ullgenser i 20 grader og sol. Etter timen var jeg utslitt, også ringte jeg DPS for å snakke litt med de - fordi jeg er rimelig lei av at de bruker journalen min som ett puslespill, jeg får jo aldri fred fra fortiden min!

Det endte med at blodsukkeret gikk i bånn og det samme med energien, så nå har jeg nettopp våknet opp på sofaen sammen med pus etter noen timers hvile - alt blir bedre etter litt søvn sier de, men alt er jo det samme etter litt søvn, så den frasen er jeg ikke så glad i lengre - men jeg tenker litt mer klart nå i det minste. 

Jeg får ikke i meg stort mer enn vannmelon, så det var jo fint at jeg hadde mye av dette - faktisk er det snart tomt, og det er visst den internasjonale vannmelondagen i dag? sammentreff!

Etter en lang tur hjem, og at jeg i tilegg klarte å ta bussen tilbake til Bøler senter ved et uhell - hentet jeg boken over på posten. Den passet jo humøret mitt veldig bra i dag, så det var litt tilfeldig at den kom akkurat i dag. Er for trøtt til å lese den nå, men skal starte på den i morgen på vei til Risør. Det var dit jeg skulle reise i dag, men jeg venter nok til i morgen tidlig. Rødvinen står klar og er fortsatt uåpnet, så nå venter jeg på at kroppen skal være på min side!

Dumt at dagen din skulle bli sånn, men jeg håper at kroppen spiller på lag snart! Kos deg med bok og vin!

Det går fint, er vandt til det, det skjer bare typisk nok hver gang det er noe annet jeg skal! Men det kunne alltids ha vært verre! Takk, tror jeg sparer det til i morgen :D fabelastisk:

Håper morgendagen blir litt bedre da! :)

håper jeg og! :D Malin H:

Så kjedelig å høre <3 varme tanker til deg og håper dagen i morra blir bedre :-)

Tusen takk <3 Victoria Larsen:

Du også :) livetmitt93:

Uff, så dumt at dagen din ble slik. Håper du føler deg bedre snart <3

Tusen takk <3 teresehoff:

Skriv en ny kommentar