hits

Ny uke og en ny start

Måtte bare starte denne dagen med et slikt innlegg:

I dag stod jeg opp rundt 10.00, har sovet mye bedre enn de siste ukene, snudd døgnrytme, og startet dagen på god gammeldagsvis med kaffekoppen og God Morgen Norge - endelig er hverdagen tilbake sier bare jeg! Dette klarte jeg absolutt ikke forrige mandag, så dette ble en god start på en ny uke!

Jeg startet på skolen på tirsdag, og hverdagen min ble plutselig snudd helt opp ned på under 24 timer. Jeg så ikke helt for meg dette, men så tenkte jeg at man kan prøve å ta plassen når man først har den! Fikk tildelt verdens beste fadderne og gruppe, så denne uke har vært ganske ok +, selv om jeg kunne klart meg uten å gjennomføre noe som føltes som russetiden på nytt - haha!

I dag har vi fri - haha. Er kun semesteråpning i dag, men ble hjemme for å slappe av. Nå må jeg tilbake til virkeligheten igjen, for den ble plutelig satt på vent i en uke. Har endel ting å ordne nå, og ikke minst må jeg sette meg inn i den nye hverdagen min som kom så brått på meg!

12 kommentarer

Heldig som kom inn da :) Ha en fin mandag! <3

Så bra du kom inn! Fadder uka virker veldig gøy. Håper du trives :-)

Er noen uker siden jeg kom inn, visste bare ikke om jeg skulle ta plassen før dagen før, haha! Det var veldig morro, men også ganske slitsomt, haha! Det gjør jeg foreløpig i hvert fall :-) Victoria Larsen:

God helg! :D livetmitt93:

Ja, av og til blir man litt overrasket :-D

For en fin kopp!:) så flink du er !

Hei. Lykke til med skolestart:) Hva skal du studere?

Hei! Tusen takk :) Jeg tar årsstudium i Interkulturell kommunikasjon! Yenny:

Jaa, hehe:) Veronica Olsen:

Skriv en ny kommentar