hits

Have a secret, can you keep it

Ååh, høsten og masse tente lys i stua - jeg liker mørket, i hvert fall akkurat nå ♥

Jeg fant den siste sesongen av Pretty Little Liars på Platekompaniet i stad - hadde omtrent glemt den serien, så det var sikkelig glede å kjøpe med meg den hjem! Nå er det ingen tvil om hva jeg kommer til å bruke helgen på i hvert fall. Jeg prøvde meg på GOT tidligere, men ble aldri fasinert nok av den serien, jeg. Fikk også lurt inn en liten tur på Ikea i stad, siden vi kjørte rett forbi der. Nå har jeg spist litt, og skal se en episode til før jeg må legge meg - kan jo ikke snu døgnet mitt heller. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetrekk og ny kosebukse ♥ Jeg våknet 07.45 i dag, så håper ikke det samme skjer i morgen!

Fler som har sett Pretty Little Liars?

10 kommentarer

Jeg har våknet 04.30 hele helga, det er hvertfall kjedelig :-P Jeg ser Game of Thrones, liker den godt. Den andre har jeg ikke sett. Gøy med serier uansett. :-)

Hehe.. skjønner jeg godt! ja, det er det :) frodith:

Flotte lys du har kjøpt, håper du slapper av nå som det er lørdag....

takk, det gjør jeg :D Ha en fin lørdag:) solliv:

Jeg elsker høsten og mørket som følger med :D Kunne likevel ønske at det ikke blei fult så mørk så tidlig på kvelden nærmere vinteren, da jeg aldri rekker å gå tur i dagslys med dyrene :P Men, tente lys inne er bare fantastisk :D

Jeg liker ikke Pretty Little Liars- har vel sett en halv episode, men greier bare ikke å like det :P Game of Thrones der i mpt- der har jeg sett alle sesonger, bortsett fra den siste, 2 ganger :D ha ha..

Hehe, enig i det, blir litt mørkt i lengden.. du kan ikke dømme det etter en halv episode :o er sinnsykt spennende! hehe :) Elevele:

det er så koselig med høsten:)

Nja, en halv episode var liksom nok til å skjønne at det ikke falt i min interesse :P

Haha :P neida! Elevele:

Skriv en ny kommentar