hits

Sandra Marie BrandsrødThe perfect lunch

  • 13.09.2017, 19:53

God kveld ♥

I dag er heldigvis formen og humøret mitt litt bedre, for i går var ikke ting akkurat på topp - jeg er vandt med at jeg har et svingende humør, det jeg ikke er like flink til er å håndtere det på en god måte. Konkluksjonen min er egentlig at ingenting kan bli riktig for meg, fordi jeg klarer aldri å finne en balanse. Jeg får bare fortsette å prøve å gjøre det jeg kan for at ting ikke skal falle ut av posisjon - men jeg har misslykkes totalt, og det vil jeg nok fortsette å gjøre fremover også.

Blåblær BCAA ♥

Jeg bestemte meg hvert fall for å sove over den ene forelesningen i dag, og reiste rett på trening når jeg stod opp. Jeg gikk på den to siste timene som startet 13.15 - det får være grense på hvor mye frihet jeg skal gi meg selv. Etter skolen var jeg litt rundt i Oslo for å kjøpe ny sjokoladedip - dessverre så fant jeg den ikke, men jeg fant en god erstatning som dere kan se over. Blandet det sammen med svensk cottage cheese jeg fant i en ekslusiv matbutikk og noen frukt og yoghurt proteinbiter jeg også kjøpte i stad. I dag ble det en ny start, og nå skal jeg faktisk på trening igjen - selvpinende som jeg er, vel - jeg fortjener det!

Håper dere får en fin kveld!

4 Kommentarer skjul

livetmitt93

13.09.2017 kl. 20:10
så sykt godt ut:)

Sandra Marie

16.09.2017 kl. 00:57
det var digg:Dlivetmitt93:

Marie-Madelen Bekken

13.09.2017 kl. 21:32
naaaaam, nå fikk jeg skikkelig cravings haha

Sandra Marie

16.09.2017 kl. 00:57
hihihi:DMarie:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no