hits

Nye favoritter i hus

Gårsdagens innkjøp - det var milkyway jeg skulle ha tak i, og det er en av de beste barene jeg har smakt hittil! Hadde det ikke vært for sukkerinnholdet tror jeg at jeg hadde bestilt meg en hel eske, haha! Jeg fant også en ny energidrikk - den smakte som grønn te og ble med engang en favoritt ♥ ble også veldig glad når jeg endelig fant favoritt-sjokoladedippen min igjen!

Håper dere ikke blir for lei av slike innlegg, da må dere si ifra, for jeg vil ikke spamme dere i hjel med ting dere syntes er totalt uinteressant - bare jeg som er blitt litt vel ivrig på dette punktet om dagen. Kan ikke love at jeg stopper selv om, jeg lar tross alt alle på Instagram også få gjennomgå - men følgertallet mitt går opp og ikke ned, så det kan ikke være så ille for alle hvert fall.

...

I dag blir det nok en turist-lørdag i et folksomt Oslo - søster og kusine med barn er på vei, og vi skal vise de litt rundt. Jeg ser ikke så ofte familien, så det blir nok koselig, og sola har til og med bestemt seg for å skinne litt i dag - det gjør det litt mer overkommelig å traske i Frognerparken og Slottsparken. Hørte nettopp på radioen at det er høstferie, så håper folk har rømt fra og ikke til Oslo..

Ønsker dere en fin lørdag!

8 kommentarer

Du må ha en fin uke :D julietalivstil:

Masse deilig :-) Kos deg med familie i byen :-)

Takk, det gjorde vi :-) frodith:

Ser godt ut,,,,,men hvorfor har du dilla disse?

For å få energi...

solliv: det er litt lang historie, kommer tilbake til den når jeg er klar for å dele det :-) Men ja, de boksene er jeg avhengig av for å få nok energi igjennom dagen, hehe!

Kanskje jeg skulle skaffet meg Milkyway bar jeg som elsker sjokolade? :P

Hehe, hvis det begynner å bli problematisk mye sjokolade så kanskje, ellers går det nok helt fint uten :-D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar