hits

Sandra Marie BrandsrødSinnataggen

  • 01.10.2017, 00:43

Heisann, søndagen!

Det er ikke hvilken som helst søndag heller, det er første oktober i dag

Jeg har fryst i hele dag, så at høsten nå er kommet er det ikke tvil om - det er blitt ganske høstpreget i Frognerparken også, men fint er det! Vi dro på Colosseum kino etter at vi hadde vært der - ingenting er som et lite eventyr-avbrekk midt på dagen på en lørdag, i mens barn løper ivrige rundt, det er så koselig - også har man jo enda mye igjen av dagen etterpå! Vi så forresten Askeladden i dovregubbens hall, og den var faktisk sikkelig bra til å være en norsk eventyrfilm, anbefales både for voksne og barn den der.

Funfact: jeg var så sinna når jeg var liten at familien kalte meg for sinnataggen to. Jeg ler av det nå, men det gjorde jeg ikke da for å si det sånn, haha! Nå må jeg innom å ta et nytt bilde med han i ny og ned ♥

Vi dro derfra til slottet og en tur på Aker brygge, også kom vi hjem til tidenes tacofest. Jeg rakk akkurat en liten treningsøkt etter at gjestene hadde reist hjem og nå slapper jeg bare av før jeg skal legge meg. Blitt mye turist i egen by i det siste, så nå er jeg litt lei - men det viktigste var at vi fikk være sammen!

4 Kommentarer skjul

Nina c

01.10.2017 kl. 04:37
Har fryst e og:/

Sandra Marie

01.10.2017 kl. 22:09
Kjipern! Nina c:

solliv

01.10.2017 kl. 09:21
Flott å være turist i egen by,,,,

Sandra Marie

01.10.2017 kl. 22:18
Ja, det er jo gøy engang i blant da, hehe :) solliv:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no