hits

Den beste desserten etter trening

I dag dro jeg på trening mye tidligere enn jeg pleier, og jeg har laget meg både middag og dessert etter at jeg kom hjem - ganske fortjent etter to timer med trening. Ikke at jeg pleier å spise desserter som dette så ofte, men ble litt ekstra siden det er søndag!

Det beste med denne desserten er at den funker fint som påfyll etter trening også, ettersom alt jeg har brukt er proteinproduker. I går fikk jeg nemlig et brett med nocco, proteinpudding og proteinmilkshake som onkelen min hadde handlet i Sverige, så da ble jeg ganske fornøyd! I bunnen har jeg sjokoladepudding, toppet med vaniljemilkshake, jordbær og litt sjokolade. Yummi ♥

...

Nå er klokken bare halv ti, og jeg vet ikke helt hva jeg skal ta meg til- jeg vet bare hva jeg ikke vil, og det er å lese pensum. Nå slakker jeg det ut mye merker jeg, men motivasjonen er bare så langt nede! Fryktelig irriterende, men lærer man noe når man absolutt ikke har lyst eller er interessert? mest sannsynlig ikke! Nå starter Farmen igjen, så jeg ser på det i stedenfor jeg. Følger dere med?

12 kommentarer

Det så kjempegodt ut!

Det eer det :D Lise Brevik:

Så flink du er som klarer holde deg til slike sunne alternativer til dessert! Det så kjempegodt ut. Glemmer selv altfor fort hvor godt det gjør kroppen å ha et bra kosthold. Takk for inspirasjon! :)

Takk <3 ja, det blir jo en vane :-D så hyggelig å høre at du ble inspirert! Sterkimegselv:

Ser godt ut....ja ser på Farmen :-)

Morsomt det :-) solliv:

så bra :D julietalivstil:

Ser veldig godt ut! Denne må jeg teste :D

Jaa, det bør du! :D Victoria Larsen:

Skriv en ny kommentar