hits

Pancakes monday

Frem til nå har jeg fått lest i én time, bestilt biletter til Romeo og Julie teaterforestilling, og laget meg proteinpannekaker til lunsj - snakk om å ha en produktiv mandag, dere! Pannekakene gjorde i hvert fall mandagen hakket bedre, og det er ofte slik jeg kan klare å lysne opp en grå dag!

Jeg brukte mixen under, og blandet ut en halv porsjon - 90 gram pulver med 2 dl vann og tilsatte litt sukrin for å få de litt søte - enklere kan det vel ikke bli? de blir også faste, passe tykke og steker seg fort, i motsatt til hvor mye søl det blir med vanlig pannekakerøre. Det ble også seks pannekaker og ikke tre, men jeg stekte de i to omganger. Er første gang jeg prøver denne, og den var mye bedre og mindre søt enn de forrige jeg lagde som dere finner HER!

Nå venter det en hard treningssøkt på meg, og når magen er full av mat og nocco kan det ikke bli annet enn en bra avslutning på mandagen, håper jeg!

10 kommentarer

De er det :D livetmitt93:

Ser gode ut ja, :-) mmmm

De er veldig gode :D solliv:

Pannekaker er aldri feil :-)

er det :D julietalivstil:

Proteinpannekaker er da utrulig godt =) Har ikke prøvd akkurat den typen - så det var kjekt å lese at du har positiv erfaring med den =)

Jaa, det er bedre enn vanlige pannekaker spør du meg :DHelene:

Skriv en ny kommentar