hits

God morgen med ny mummikopp

Heisann!

I går var det ingenting som kunne ødelegge humøret mitt, og jeg smilte fra start til slutt. Men det er ikke så rart med tanken på at jeg endelig fikk møtt bestevenninnen min i går, etter å ha kjent henne i tre år! Vi var på Romeo og Julie teater - noe som var en helt okey forestillig, må si at selskapet var hakket bedre ♥

I det jeg gikk forbi Traktøren i går, så jeg den nye vår/vinter-koppen til mummi - uten å tenke så mye over det, så kjøpte jeg den og tuslet videre. En liten gave fra meg selv til meg selv ♥ er vel ikke så rart at pappa kaller meg for koppeguri!

Nå nå er det stor sol og blå himmel, beklager at jeg nevner været hele tiden - kommer meg på en måte ikke utenom! Har ventet så lenge på sol nå, og i dag skal jeg ut i skogen - jeg er bare litt usikker på om jeg rekker det før jeg skal på en avtale i Nydalen 14.00 eller ikke, sist så var det jo mye lengre å sykle enn jeg trodde - men jeg vil ut, så tror jeg skal ta sjansen!

Hva skal dere i dag?

10 kommentarer

god morgen og fin kopp :)

Åå, så fin! Det er nåke spesielt med Mummikopper :D

Ja, det er det altså :D Ida:

De er så fine,,,,,,jeg har 14 men vil ha flere :-) denne var super da....

Jaa, jeg skulle aldri samle på disse og nå har jeg plutselig kjøpt 4 stk bare i år :o må stoppe... haha! solliv:

Bestevenninnen din✨

Bestevenninnen din✨

Smilte selv helt til jeg sovna

(forundrer meg ikke om jeg smilte mens jeg sov heller)🙈 utrolig hyggelig og koselig å endelig få møttes😍 og enig med deg der,var kjekt å få sett den men selvskapte var bedre ;)

Sååå glad i deg!♥️ Og stolt av deg bestiiee⭐️♥️ Gleder meg til å møtes igjen,du er best!😙

Haha, søta! <3 Jaa! :) Veldig glad i deg også, og det samme :D Bestevenninnen din:

Skriv en ny kommentar