hits

A dogs purpose

Jeg fikk meg en deilig morgentur på rundt to timer i dag - men å sykle uten hansker i dag tidlig var rimelig kaldt. Inne i skogen var det heldigvis litt bedre og ikke fult så kaldt, og jeg kom meg frem til Rundvannet som var målet mitt. Der strålte sola og fuglene kvitret - møtte et par ender der, som jeg matet med proteinbaren min, fordi de gikk etter meg overalt og bokstavelig talt nesten hoppet opp på fanget mitt for å få tak i den.

Vel hjemme igjen lagde jeg meg pannekaker, fikset meg og dro avgårde igjen - etter avtalen ble jeg sittende på Godt brød i 2.5 time for å lese sosialantropologi, som er siste tema vi har på studie dette semesteret - men jeg syns det er spennende, så det gjør meg faktisk ingenting!

Noen som har sett denne? jeg har boken, men den får jeg jo aldri tid til å lese...

Er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen, og var rimelig tappet for krefter - så nå har jeg spist en skål med tacogryte, Noka reddet forhåpentligvis dagens behov for vitaminer og mineraler. Jeg hadde egentlig tenkt å dra på fest i kveld, men merker jeg fremdeles er slapp - kanskje jeg har fått for mye frisk luft i dag. Jeg har også fått en ekkel smak i munnen, så til og med redbull var ikke noe serlig- så jeg regner ikke med at vin er noe bedre. Ikke frister det så veldig å være sosial heller...haha!

Jeg har lagt meg på sofaen og satt på en film i mens jeg tenker over saken - kjøpte tre nye i går, så da har jeg litt å se på. I tilegg kjøpte jeg nytt sengetøy som nå er nyvasket, og klar til og legges på sengen - så tror valget om å bli hjemme allerede er blitt tatt, jeg! Ingenting er vel bedre enn det ♥

8 kommentarer

Ikke sett den og ikke lest boka.. Jeg har ikke gjort annet enn å sitte i dag nesten...først på toget og siden i sofaen :-o Lite trim..

Hehe, sånn er det av og til :-D frodith:

Jeg har gått tur i 3 timer i dag, og nå i kveld kom min bror på besøk en tur....poff....så var kvelden borte....ikke sett filmen ellet lest boka....

Wow, det var turen sin tenker jeg :-D Så koselig! solliv:

Hørt mye bra om den boken!

Filmen var ikke den beste, veeldig barnevennlig! men boka er kanskje bedre :-) Victoria Grøtting:

Skriv en ny kommentar