hits

Pink october

Oktober er tiden for rosa-sløyfe auksjonen, til støtte for brystkreft som er hvert år. Jeg er noe lei av sløyfene nå, selv om de er utrolig fine og søte - så er det gøy å kjøpe noen av de andre produktene de har i stedenfor, og de er jo faktisk ganske fine også - men nå liker jo jeg rosa også da ♥

Jeg syklet hovedveien hjem igjen i stad, også gikk jeg innom et senter for å handle litt. Jeg skulle ha roser, men når jeg så den rosa blomsten så ble det ingen roser likevel - var den ikke fin? jeg pyntet den opp med en sløyfe jeg hadde liggende hjemme, også kjøpte jeg det lyset som er fra årets kampanje - vel og merke så husker jeg ikke om det var der i fjor også.

Nå har jeg akkuratt sett på barne-tv, i mens jeg har spist litt lunsj og drukket kaffe - jeg pleier ikke å se på barne-tv, bare for å presisere det - men det var faktisk litt koselig med Linus i Svingen, haha! Jeg fant en utrolig fin plass i skogen, så jeg skal vise dere litt bilder fra turen senere - nå skal jeg skifte tenker jeg, og dra på treningssenteret en tur.

Støtter du denne aksjonen?

14 kommentarer

Takk :) Minrefleksjon:

Var i Sarpsborg i dag, hadde tenkt å kjøpe rosa kopp, men gadd i bære på den...skal kjøpe her i byen til uka ❤️

Har den selv, den er fin:) <3 solliv:

Støtter saken 100%! Kjempefint lys, sånn må jeg og kjøpe!

Så bra! Ja, det er kjempefint :D lindabr:

Veldig fin :D Og det er kjekt at de har flere produkter enn kun sløyfene også :)

jaa :D Ja, enig! :) Elevele:

Så fine blomster :) Godt med variasjon fra sløyfene, budskapet er fortsatt like viktig og det samme :)

jaa :D Ja, ikke sant! Jeg går ikke med sløyftene uansett, så kan jo likegjerne støtte på en annen måte :-) denutroligereisen89:

jepp :D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar