hits

Monday well spent

God kveld ♥

Det virket til å bli en tung mandag når jeg stod opp i dag, men denne mandagen har virkelig overrasket meg - ikke ofte mandagene går så på skinner slik som i dag, og jeg har fått krysset av flere ting på todo-listen. Hadde bare en forelesning på skolen, så jeg reiste en tur til Sognsvann for å få litt frisk høstluft- rakk jo ikke å våkne i løpet av den korte forelesningen engang. Det var litt kaldt, så var ikke lenge jeg ble før jeg tok banen nedover til byen og hjemover. Etter litt skolearbeid laget jeg de nye favoritt-pannekakene mine - jeg kan ikke spise disse hver dag, det blir for mye proteiner for kroppen min å takle - men det må vel være lov på en mandag?

Nå har jeg nettopp vært ute og kjøpt masse sukkerfri julebrus - viktig å være tidlig ute, for i fjor forsvant den så fort. Jeg blir borte i 3 uker snart, så føler jeg har litt lov å starte nå. Nå skal jeg skifte og reise på trening - måtte bare varme meg med litt kakao styrk først, det er så kaldt ute nå!

Jeg kommer nok til å sprette en julebrus til middagen i kveld, og jeg gleder meg - oktober eller ikke. Julestemning ♥

8 kommentarer

det er døødsgode :-D julietalivstil:

Åh, nå ble jeg utrooolig fristet!! Så utrolig bra at dagen gikk bedre enn du forventet. Du er utrolig flink :-) Inspirerende!

Skjønner jeg godt, hehe :-D Takk <3 Victoria Larsen:

åh så deilig det så ut! Og altså det er 100% lov med julebrus før jul!!:D

Hehe, jeg bryr meg i hvert fall ikke - blitt for gammel for sånt :-D heck:

Skriv en ny kommentar