hits

Winter is coming

Det er vel ikke så mange som setter pris på dette været - men det gjør jeg, i hvert fall foreløpig ♥ har nesten fått litt julestemning allerede jeg, og har til og med startet på julegavene - er tidlig ute for engang skyld!

Har bare vært en rask tur på skolen i dag for å evaluere studieturen - klarer fortsatt ikke helt å forstå at jeg faktisk har vært borte i tre uker, men det er deilig å være hjemme igjen og omgås nordmenn - ingenting er som den norsk folkeskikken altså, det er sikkert og visst! Jeg fikk kjøpt meg en kåpe etter skolen, og gått innom favorittbutikkene mine for å handle litt proteingodteri. Siden jeg kom hjem har jeg bare ligget på sofaen, føler jeg bare blir dårligere og dårligere og jeg har absolutt ikke tid til å være syk nå, så i morgen blir det legen på meg..

Når starter dere med julehandelen?

Åh, elsker bildene!! Du er ikke alene, fordi jeg er også veldig glad i vinteren :-)

Åh :D Ja, det er fint. Men litt for kaldt :p Victoria Larsen:

takk:D julietalivstil:

jaa =D Fredrikke Gustavsen:

Jeg begynner gjerne NÅ med julehandel..For jeg vil ikke styre så INMARI tett opp til jul...men det blir nok mest i starten av desember kanskje...

Hehe, ikke sant. Men er litt koselig å handle i desember også <3 frodith:

Jeg er også glad i dette været, det er sååå koselig med snøen! :D Hmm. Selv har jeg ikke begynt med julehandel enda, haha. kanskje på tide snart.... Bra du syntes det er godt å komme hjem igjen da <3

Ja, den lyser så fint opp - men det er altfor kaldt :( Nja, er koselig å handle i desember da <3 veldig deilig, hehe :D buroyfoto:

Skriv en ny kommentar