hits

Eksamensstemningen sin

Hei på dere ♥♥♥

Hele gårsdagen gikk til skole, også satt jeg meg på LETT for å nyte en smoothie-bowl, i mens jeg nøt den samme tilværelsen som under her. På kvelden kjøpte jeg meg et par ørepropper, reiste på trening også gikk jeg til sengs - livet er spennende for tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blir dyrt å ha eksamen når man kjøper seg skriveblokk til 250 kr - men den var i det minste veldig fin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... hvis dere lurer på hvorfor kaffen min ikke er svart, så er det fordi jeg syns det passet bra å helle baylis oppi den, i mens jeg satt her og leste - og slik smilte jeg av det, i mens jeg satt og drakk av min ny gullkopp, i ført en ny pysj og lue:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk at jeg faktisk delte det bilde med dere, selvironien min har ingen grenser lengre.

Endelig er det fredag og helg - jeg føler det ikke helt slik her jeg sitter, som nettopp har lukket igjen pensumbøkene. Nå skal jeg vel ikke klage, for i det jeg våknet i dag så reiste jeg hjem til gamle trakter og til storosenteret for å handle - uten en fullferdig liste, fordi jeg var for sliten til å skrive den i går, så det ble flere kjøp enn planlagt. Men jeg er veldig fornøyd med både gavene til meg selv og familien. Må si jeg er lei av hele black friday - hvis du ikke har fått med deg det, så lever du så isolert at du bør oppsøke psykolog, heh - både mailen, telefonen, tv og til og med radioen som står på julekanalen i bakgrunnen her, klarer å snike inn tilbud hele tiden. Jeg slapp nok unna det verste kaoset, siden jeg dro så tidlig - så det er vel grunnen til at jeg sitter her nå.

Nå skal jeg ut igjen, og på fresh å trene litt - med baylis i blodet. Heh! Sent i kveld skal jeg nyte fredagskvelden med taco og noe gøy på tv. Jeg tar livet overraskende med ro, til å ha eksamen til uka - heh. Vi snakkes i hvert fall - har dere gjort noen gode kupp i dag? fortell meg!

God helg <3 =D livetmitt93:

Aldri hørt om denne dagen JAG, fin fin kopp...kos deg...

Heheeee :D god helg :D solliv:

En så fin bok er da verdt 250 ;) Og koppen var også veldig fin, hvor er den fra? Du får ha lykke til med eksamen og god helg!

Verste var at den egentlig kostet 300 kr :-P Den er fra kremmerhuset :-) tusen takk! God helg til deg og :-D Mathilde C. Bjørnseth:

Åh, så herlig bilde av deg! :-)

Haha, jo, takk :D Victoria Larsen:

Så godt du skriver, og flotte bilder du legger ved! Jeg er glad for at dette salget er over nå, jeg også! Begynte å bli litt for mye, men fikk i hvert fall handla!

Sitter for tiden også bare å leser og pugger til eksamen, det skal bli godt å bli ferdig, så man kan nyte jula!

Hva studerer du?

Takk :) Hehe, samme her! Jaa, helt enig. Jeg studerer interkulturell kommunikasjon, årsstudium! Du da? :) Lykke til med puggingen og eksamen! Snart er det over :D Ingrid Kristine:

Høres spennende ut, er det intressant? Jeg studerer pedagogikk for å bli Barnehagelærer ^^ Ja, heldigvis er det start over!

Noe av det er ganske okei, ja - et studie man får bruk for i de fleste sammenhenger, spesielt om man skal jobbe med andre mennesker eller i helsesektoren :) Så morro, pedagogikk er interressant syns jeg! Hvordan liker du studie? Ingrid Kristine:

Skriv en ny kommentar