hits

Sandra Marie BrandsrødEnd of november

  • 30.11.2017, 22:47

Whop - så er 1 av 2 eksamner dette semesteret over - det gikk helt ok, med den mais-tilstanden min så er jeg overrasket over at jeg fikk slått sammen noe i det hele tatt. Vel fortjent etter en gjennomført eksamen, tok jeg meg en milkeyway proteinbar på t-banen hjem. Jeg var oppe altfor tidlig i dag, og har vært i byen etter skolen med en par venninner fra Risør som var en tur i Oslo. Vi spiste på Egon, også ble det litt shopping, en koselig ettermiddag/kveld etter en lang dag med skriving - syns det var en fin belønning etter eksamen altså!

Selv om jeg har tatt meg fri fra pensum og trening etter jeg var ferdig med eksamen, så er jeg passe ødelagt nå og skal legge meg- jeg hater kroppen min ekstra mye for tiden, den vil virkelig ikke samarbeide med meg, også må den tulle slik midt i eksamensperioden i tilegg. Jeg ville egentlig bare stikke innom her for å vinke november farvel - den gikk fort i år, i hvert fall den delen av november jeg var i Norge. Jeg liker ikke november, så det passet meg bra - nå er vi en time unna desember, og et skritt nærmere ferie ♥ hvor blir tiden av...?

 

 

Ååh, savner dette! Kjerag-bolten sommeren 2014♥

Vel, god natt dere!

4 Kommentarer skjul

Elina

30.11.2017 kl. 22:56
Lykke til med eksamen nr 2 :)

Sandra Marie

13.12.2017 kl. 23:17
takk :D Elina Reime:

Nina

01.12.2017 kl. 00:23
Lykke til med den andre:)

Sandra Marie

13.12.2017 kl. 23:18
takk :D Nina:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no