hits

Årets styggeste lussekatter

Prisen for årets styggeste lussekatter går definitivt til meg - de ble så stygge at jeg deler likegjerne kunstverket med dere også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sies det at utseende ikke har så mye å si, men disse smakte ikke spesielt godt heller. Det er slik det går når Sandra prøver å lage sunne boller, og ikke eier tålmodighet. Jaja - boller ble det på luciadagen, og det var jo det som var målet mitt med å lage dem i utgangspunktet, hah. Jeg kan forresten lage boller, jeg er bare ikke like flink når jeg trikser litt for mye med oppskriften!

Ellers har dagen flydd avgårde til å sove bort halve dagen - er det bare meg, eller blir man gjerne litt bomull i hodet når det er snøstorm på utsiden av husveggen? jeg har også pakket inn gaver, skrevet kort, rydde og vasket, trent, spise taco og sett på håndballkampen mellom Norge og Russland- ikke en veldig spennende onsdag med andre ord, men levelig for meg!

Har dere laget boller i dag? Happy lucia!

Disse så kjempegode ut, har faktisk ikke laget noe ! :p

Men de smakte dritt :D Haha! Buroyfoto:

haha...Det blei i alle fall boller da :p Eg har og laga boller idag, men de såg liiitt finere ut ja :p Ta gjerne ein titt på mine !

Hahah, ikke sant ;) Ja, dine var hakket finere.. eller... MYE finere, haha :-D Ida:

Jeg laget ikke slike boller, fordi jeg syntes ikke dem smaker noenting rett og slett. Men, jeg tror virkelig mine ikke hadde blitt sett fine ut, ettersom de skal brettes som de skal. Syntes du var flink, jeg!! :-)

Du sier noe der! Haha, brettingen sliter jeg også med - men de her var jo bare totalt katastofe :-D Haha, takk for støtten :-D Victoria Larsen:

Ingen gratulasjon her nei, haha ;) jeg har faktisk kjøpt like gavelapper som deg...! Pent pakket inn da!

Haha ;) Det var i tankene, om det var en trøst =D Hermegåsa..:P jo takk! hehe Søs:

Du gjorde i vert fall et forsøk, haha :D

Skriv en ny kommentar