hits

Nydelig ute nå som solen har snudd

Jeg er sent i gang med denne dagen - en nokså planlagt dag med full avslappning og litt forbredelser hjemme, før jula setter i gang for fult. Jeg elsker å sove lenge, men nå som klokken nærmer seg tre så angrer jeg litt likevel - haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg så at det var blå himmel og sola strålte, så fikk jeg sikkelig lyst å ta meg en tur ut i skogen - det er det lenge siden jeg har hatt lyst til nå. Vel, det blir ikke noe av det, men det var så fint i hagen vår, at jeg måtte ta noen bilder - nå går vi endelig mot lysere tider igjen, og det er veldig deilig å tenke på

...

Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen min og se ferdig hjemme alene filmen! Tenkte jeg skulle bake noen kokosmakroner nå - har jo ikke bakt en eneste julekake i år, og det er litt dårlig til å være meg syntes jeg, så får slenge sammen et slag i det minste. Jeg bruker min egen oppkrift, som dere finner HER!

Baker dere mye til jul?

Kjempeflotte bilder! Er i gang med pepperkakebaking , marsipan og alt mulig i dag så nå lukter det jul :D

Haha, du er ikke alene med å elske og sove lenge. Selv sto jeg ikke opp før 14.00, men skjønner hvordan den angre følelsen du sitter med er ja!

Takk :-) Åh, så koselig <3 Haha, ikke sant! Buroyfoto:

Så herlig! Kjempe fine bilder :-)

Takk :-) Victoria Larsen:

Skriv en ny kommentar