hits

2018 - vær en venn

Happy new year ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Page 1 of 365!

Gårsdagen bestod av både kalkun, prosecco, fyverkeri og fest. Det er like magisk hver gang klokken er 00.00 1 januar og man klemmer vennene sine - men bortsett fra det, så er nok denne nye starten over før den har kommet i gang. Det er en ny dag, i et nytt år - men er det så mye mer enn det egentlig? det er ikke akkurat sånn at 2017 forsvinner i minnet, selv om vi går inn i 2018 i vår norske kalender.

Jeg var tilbake i Oslo i 15-tiden i dag og har nesten ligget på sofaen siden. Jeg har sett filmen "everything, everything", siden jeg leste boken i julen. Det er faktisk den eneste boken jeg leste hele ferien, noe som i grunn er ganske trist, for jeg hadde gledet meg til å lese andre bøker enn pensum - jeg har ferie til 9 januar, så det er ikke forsent enda.

Til tross for at det er et helt nytt år, et nytt kapittel og en mandag, så kommer jeg ikke til å starte året ordentlig før i morgen - så første nyttårsdag har jeg tatt det helt med ro. Å starte året som syk gir det i hvert fall en ekstra demper, men det er ikke noe man husker om noen uker uansett, og det er vel strengt talt så og si ingen som holder de lange listene av nyttårforsettene sine noe lengre heller. Men for å si noe positivt, så syns jeg dette er en veldig deilig dag, og jeg har ikke vært så frisk fra borderline som i 2017 - så det var jo faktisk noe mer å feire i år, enn kun overlevelse!

Hvordan har dere det på årets første dag? 

godt nyttår :Dlivetmitt93:

Godt nyttår, og god bedring :)

tusen takk <3 godt nyttår :DTonje:

God bedring til deg....her har jeg gått tur og spist burger....skal se tv nå. Broen.

takk! <3 så deilig :) solliv:

å så bra å høre med borderlinen. virker som du har hatt mange gode rutiner for å holde d i sjakk også <3 Har vært et litt bedre for meg også med den, men veldig krevende, spesielt i nye og utrygge situasjoner der følelsene er veldig aktiverte.. Masse lykke til i 2018!

Holdt meg ganske opptatt, ja! Haha.. det er godt å høre <3 Tusen takk og det samme til deg<3 Janne:

Huff, god bedring kjære deg og GODT NYTTÅR! :-)

Tusen takk <3 godt nyttår til deg også :-D Victoria Larsen:

Godt nyttår og masse god bedring :)

tusen takk :D Godt nyttår! denutroligereisen89:

:) denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar