hits

Tilbake til hverdagen

Hei på dere! Det er lenge siden jeg har vært så lenge borte, uten å gi fra meg noe livstegn. Jeg merket at jeg var veldig negativ i de siste innleggene jeg skrev, og grunnen til det var rett og slett fordi jeg startet på ny medisin i desember, som jeg nå har dratt ned i do og der har den forblitt siden.

Den siste tiden har jeg brukt på å lese, se film/ serie, bake kake, trene, rydde, slappe av, sove og egentlig bare eksistere i min egen lille boble. Slike ting jeg så for meg at juleferien skulle bestå av, men som det ikke ble mye tid til eller glede over. I helgen var jeg også en tur over til København med båten sammen med den gamle vennegjengen fra videregående og endel flere - så jeg har allerede i 2018 rukket å besøke et annet land, selv om det eneste jeg så av København denne gangen var matbutikken Netto - der kjøpte jeg meg sjokoladeplatepålegg som suverni, fordi jeg elsket det som barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn her kan vel egentlig beskrive meg om dagen - fin pus jeg har da

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var årets første forelesning, og den presterte jeg å komme forsent til - bra start må jeg si! Jeg har også vært på en avtale i dag og handlet litt på nyttårssalget. Men jeg vurderte å bli hjemme i dag også, så er egentlig ikke så aller verst fornøyd med dagens innsats likevel. Nå er jeg veldig trøtt, fordi jeg ikke har sovet i natt - så jeg tror jeg bare går i seng nå og håper jeg klarer å sove. Jeg jobber enda med å komme meg inn i en ny rutine (som denne gangen skal være balansert og ikke bestå av enten det ene eller det andre i hverdagen) og å få noe motivasjon til å stå opp av sengen - men å skrive litt her var en start i det minste.

Håper dere har det bra!

flotte bilder :)

for et flott design du har fått <3 og velkommen tilbake

tusen takk :D Ja, gammel fra arkivet men forandring ble det, hehe! livetmitt93:

Hvis du ikke sov i nat er det ikke rart du ikke kom tidsnok kanskje... :-) Nydelig pus da :-)

Da burde jeg jo absolutt ha kommet tidsnok, hehe! ja <3 frodith:

Så hyggelig å høre fra deg igjen! Så fin pus <3 god tirsdag kveld!

takk! <3 Victoria Larsen:

Velkommen "tilbake"! Og sååå fin katt <3

takk<3 Kristine Larsen:

Velkommen "tilbake" og måtte 2018 bli et år med mye hell og lykke for deg :)

Skriv en ny kommentar