hits

Hello winters

I natt har jeg ligget i sengen og hørt på pus sove, i mens jeg bare fikk sove i en time. Enten så sover jeg helt sinnsykt mye, eller så sover jeg tilnærmet ingenting. I går var jeg egentlig veldig trøtt også, så det var ekstra irriterende at jeg ikke fikk sove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på en forelesning og vandret lenge i byen slik jeg gjorde før når jeg hadde all verdens med tid - nyttårssalg og meg er ingen god kombinasjon, genseren man hadde så lyst på i oktober er liksom ikke like viktig lengre når vi er inne i januar - er det ikke rart med det? Egentlig ikke, det er jo bare en ting. Jeg spiste kinamat for første gang siden oktober - jeg foretrekker den amerikansk inspirerte fjordlandsretten, fremfor ordentlig kinamat og det sier litt om hvor mye jeg hatet maten i Kina. Tilslutt var jeg på trening med pappa - ja, jeg har fått meg en treningsvenn ♥ vel, vet jo at dette ikke er så enormt mye - men jeg sprudler ikke av energi for tiden og måtte dra meg ut av sengen i går også!

I 06.00 tiden stod jeg opp av sengen og begynte å rydde i klesskapet mitt, med god morgen norge gjengen til selskap. Ryddig hjem gir litt ro og mer rydding sjel - er det bare jeg som er slik? Jeg liker å ha kontroll, og om det så må være over mitt eget hjem, så kommer det i hvert fall noe nyttig ut av det også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har innviet helgen i ny kosebukse, tøfler og kopp - alt er kjøpt til en billig penge på salg, men det blir ikke noe mer plass her av den grunn - fikk jo virkelig se hvor mye jeg egentlig har når jeg gikk i gjennom nesen hele klesskapet i stad. Problemet er at jeg ikke kan kvitte meg med for mye heller, ettersom jeg aldri får en stabil vekt. Men det sier vel seg selv, at jeg aldri kommer til å bruke favorittpysjbuksen min, jeg kjøpte når jeg var 16? den ryker engang for alle nå! 

Kjenner sjelen min fremdeles trenger og renses opp, før jeg begynner å fylle opp hodet mitt med pensum, så det har jeg latt være med og kun skaffet meg en oversikt. Jeg trenger en forandring i tilværelsen min - jeg har allerede kjøpt inn friske roser, hengt opp noen bilder fra Desenio, byttet ut både lys, pynteting, lyslenke, putetrekk, teppe og håndkle. Men det er liksom fortsatt noe som mangler for trivselen her. Til og med bloggen har jeg pusset opp som dere kan se, men det var bare et design fra mitt eget arkiv, men det ble nytt for meg nå!

Drømmeland er egentlig det som frister mest akkurat nå, men vi får se hva det blir til. God fredag alle sammen!

kjipt og ikke få sovet nok :/

fine bilder og disse tøflene så gode ut:)

ja, de er gode :D livetmitt93:

Jeg er så lik du der.. enten da sover jeg veldig mye, eller nesten ingenting! Da er det koselig å ha pus der <3 sååå fine tøfler. De likte jeg utrolig godt! Hvor har du kjøpt dem? Håper søvnen snart blir bedre og god helg :-)

Er merkelig det der :s Ja, alltid koselig med litt selskap (selv om det sover..hehe). Kjøpte de på Bikbok, var på salg til 29 kr :D Hehe! God helg til deg også <3 Victoria Larsen:

Kjedelig med søvnen, men de tøflene var nydelige ! :D

hihi, ja :D Tonje Pettersen:

Så fine tøfler! Koselig at du trener sammen med faren din :) God helg!

Ja, koselig det :DHa en fin uke! :)denutroligereisen89:

Takk for det og god helg til deg! :)

god uke til deg :) denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar