hits

Sandra Marie BrandsrødSnøland

  • 16.01.2018, 06:50

God tirsdagsmorgen

Har dere hatt en fin helg?

...

Helgen min ble i grunn ødelagt av dårlig søvn, og tilslutt begynte jeg å gå inn i søvnparalyse - så etter å ha sett en halv dokumentar om temaet måtte jeg bare skru av og sove med lyset på, søvn må man jo ha en gang. Som om ikke mareritt er skremmende nok i seg selv! Jeg var i det minste ute en tur på lørdagen og gjorde noen kjøp, tok meg en tur på kafe og trening. I 02.00-tiden bestemte jeg meg for å dra på byen, så tilslutt fikk jeg nok søvn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinterkopp passer bra i dag, og denne kaffesmaken kan også anbefales - kjøpte den på båten til København, og jeg vet dessverre ikke hvor man får kjøpt den ellers, men er gjerne i interiør-butikker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg klarte ikke å starte denne uken heller - noen sier at hver dag er en ny mulighet, så jeg bare later som at det er mandag i dag. Nå er jeg sikkelig lei av at jeg ikke klarer å vende tilbake til noe som helst - men jeg gir jo ikke opp, så vi prøver igjen i dag! 

Blir spennende å se hvordan det er med kollektivtrafikken i dag, for som vanlig - ingen forbereder seg nok på snø i et land hvor masse snø er forventet og er en del av klimaet, der lærer Norge faktisk aldri...

Ønsker dere en fin tirsdag, og håper at dere ikke snør helt bort!

6 Kommentarer skjul

frkfrontend

16.01.2018 kl. 08:35
Utrolig frustrerende å ikke få sove! Jeg har null erfaring med søvnparalyse, det høres helt forferdelig ut. Jeg har begynt å bruke en app som heter "Calm" for å få sove. Det er på en måte voksne nattahistorier som man blir veldig søvndysset av. Vet ikke om det hjelper deg, men det hjelper meg hvertfall.

Veldig fin kopp, forresten!

livetmitt93

16.01.2018 kl. 10:30
huff :/ håper du får sove bedre i natt da <3

Kristine Larsen

16.01.2018 kl. 12:44
Har slitet veldig med søvn selv nå - energinivået blir ikke akkurat på topp :( Håper det bedrer seg for deg også <3

Tonje Pettersen

16.01.2018 kl. 13:02
Håper dette med søvnen kommer seg for deg. Det ødelegger mye når man ikke får den søvnen man trenger.

Buroyfoto

16.01.2018 kl. 17:35
Det å slite med søvn gjør dagene grusomme, håper du får rettet opp i det <3 Så fiiiine innkjøp:D Mumikopp er alltid en slager!

denutroligereisen89

16.01.2018 kl. 20:30
Så trasig at du sliter med søvnen. Jeg har godt sovehjerte av en annen verden så jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det må være å ikke få sove. :S Håper det blir bedre hos deg snart! Søt kopp!

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no