hits

Falsk energi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker energidrikker, før drakk jeg opptil flere om dagen av de, i tilegg til kaffe og jeg kan vel si at jeg savner det litt. På onsdag var jeg innom en gymbutikk, og der kjøpte jeg en ny variant jeg ikke har prøvd før, og en ny proteinbar som har kommet ut, som jeg sparte til i dag. Den lille boksen der er så god. En liten boks med kjærlighet Jeg kunne ha levd på falsk energi, men det sier seg selv at det ikke går i lengden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken skulle jeg være flink og ukeshandle, men jeg klarte det ikke denne uken heller. Oppdaget en ny proteinbutikk i dag, og plutselig var jeg noen hundrelapper fattigere bare der. Har også fått gjort litt andre ærender i dag, og vært på trening. Nå er det på tide å legge seg, jeg er helt utslitt etter en lang dag - jeg har bare et problem, og det er at katten min sover som en stein i vasken, og jeg har ikke hjerte til å flytte på henne. Sjekk forresten treet mitt, som jeg har hatt siden 1 mai(!!!) i fjor og det er enda levende - ikke verst, eller hva?

Vi snakkes mer i morgen!

Jeg er ikke så glad i energidrikk, utenom nocca sin bcaa :-) Men jeg er helt enig at det går ikke ann i lengden å leve på falsk energi. Du vil før eller seinere bli gjennomskua.

Flott tre! :D

det er jo også energidrikk, er vel det som er favoritten min :D Ja, sant det. Ingrid Kristine:

Du er ikke den enseste som elsker energi drikker! jeg drakk veldig mye av de i ukene dagene, kunn for å prøve å få energien på plass!

Ja, det er gull :D Nicole Touch:

Ser jo godt ut da....men jeg drikker det ikke....

Hehe, skjønner den :)solliv:

Åh, jeg er også en slik person som liker slike! For en fin plante du har. Den var virkelig fin og spesiell :-) God lørdag!

Kan ikke leve uten. Hehe! Ja, eller - det er vel egentlig et tree. Hehe! Victoria Larsen:

ikke så glad i det, men kan ta det en gang i skydd året :)

Skriv en ny kommentar