hits

Sandra Marie BrandsrødFalsk energi

  • 27.01.2018, 01:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker energidrikker, før drakk jeg opptil flere om dagen av de, i tilegg til kaffe og jeg kan vel si at jeg savner det litt. På onsdag var jeg innom en gymbutikk, og der kjøpte jeg en ny variant jeg ikke har prøvd før, og en ny proteinbar som har kommet ut, som jeg sparte til i dag. Den lille boksen der er så god. En liten boks med kjærlighet Jeg kunne ha levd på falsk energi, men det sier seg selv at det ikke går i lengden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken skulle jeg være flink og ukeshandle, men jeg klarte det ikke denne uken heller. Oppdaget en ny proteinbutikk i dag, og plutselig var jeg noen hundrelapper fattigere bare der. Har også fått gjort litt andre ærender i dag, og vært på trening. Nå er det på tide å legge seg, jeg er helt utslitt etter en lang dag - jeg har bare et problem, og det er at katten min sover som en stein i vasken, og jeg har ikke hjerte til å flytte på henne. Sjekk forresten treet mitt, som jeg har hatt siden 1 mai(!!!) i fjor og det er enda levende - ikke verst, eller hva?

Vi snakkes mer i morgen!

6 Kommentarer skjul

Ingrid Kristine

27.01.2018 kl. 01:35
Jeg er ikke så glad i energidrikk, utenom nocca sin bcaa :-) Men jeg er helt enig at det går ikke ann i lengden å leve på falsk energi. Du vil før eller seinere bli gjennomskua.

Flott tre! :D

Nicole Touch

27.01.2018 kl. 03:38
Du er ikke den enseste som elsker energi drikker! jeg drakk veldig mye av de i ukene dagene, kunn for å prøve å få energien på plass!

solliv

27.01.2018 kl. 07:12
Ser jo godt ut da....men jeg drikker det ikke....

Victoria Larsen

27.01.2018 kl. 11:15
Åh, jeg er også en slik person som liker slike! For en fin plante du har. Den var virkelig fin og spesiell :-) God lørdag!

livetmitt93

27.01.2018 kl. 11:17
ikke så glad i det, men kan ta det en gang i skydd året :)

Siri Alvær

27.01.2018 kl. 12:48
Mm er godt:)

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no