hits

Jula var helt til påske

God morgen lørdagen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var på tide å få spist opp juleproduktene nå- dette var i hvert fall tidenes julefrokost! Det ble i meste laget av pepperkake, så puddingen får jeg ta senere. Ellers ligger jeg på sofaen og ser på under samme tak - burde jo nesten ha satt på en julefilm her. Jeg har sovet bort hele dagen, men når jeg våknet i 12-tiden var halsen så tett, så det var bare å legge seg igjen. Tror jeg har nevnt før at jeg er lei av å føle meg endelig nå?

I går var vi på Ikea og Jysk - hovedsakelig for å kjøpe ny skrivepult. Det er vel flere som kjenner seg igjen i at om man drar på Ikea, så kommer man ikke ut med bare en ting? det ble endel småting, skap til badet og en ny kontorstol - så fra nå skal det bli mye mer behagelig å sitte foran iMacen! Litt feilberegning fra min side, så det tok litt tid å få ting på plass, men det ble så bra som det kan bli tilslutt. Mangler fortsatt litt for å få det koseligere, men det kommer seg!

Jeg har ingen planer i dag, men lørdager er deilig selv om. Nå skal jeg støvsuge...spenennde! Får se om jeg kommer meg en tur i butikken og på trening senere. Bortsett fra det så blir det nok bare en gjentakelse av gårsdagen, som bestod av å slappe av - ut på byen skal jeg i hvert fall ikke...

Hva pleier dere å gjøre på lørdager?

Hehe,,,,sånne skåler og asjetter har jeg også.....bruker dem enda jeg å.....fin størrelse....kjøpe 8 stkk på jeg....

jeg kjøpte bare en på salg etter jul, så da måtte jeg jo bruke den også da :D Haha, jul eller ikke jul. Ja, var veldig grei strørrelse på den :) solliv:

Nja, på tide og på tide. Er det ikke noe med at julen skal vare helt til påska da? Hehe, bare tuller :-)

Og nå fikk jeg forresten litt lyst på grøt. Har ikke spist grøt på kjempelenge. Har lagd meg grøt et par ganger etter at jeg flyttet hjemmefra for 7-8 år siden, og det har for det meste godt veldig bra, grøten har blitt god og sånn. Men den siste gangen gjorde jeg visst noe feil, jeg vet ikke hva, men grøten ble ihvertfall noe ekkel, og siden har jeg ikke orket å prøve igjen xD #derforfårjegikkelengregavertiljul

Hehe ;) Hahah, bruk mikro - da går det alltid bra :-D Aylar Von Kuklinski:

Åh, så nydelig! Nå fikk jeg veldig lyst på grøt, hehe :-)

Grøt er alltid godt :-D Victoria Larsen:

Skriv en ny kommentar