hits

Sandra Marie BrandsrødMine to favoritter til trening

  • 08.02.2018, 19:07

Nocco har nylig lansert smaken "jubileum", siden de feirer 3 år! Jeg var ganske raskt ute med å teste den, og den er god. Hvilken smak den har står det ikke, men den smaker litt som champagne-brus. Jeg likte den så godt at jeg fikk pappa til å handle et helt brett av den for meg i Sverige! De trådløse hodetelefonene har jeg hatt i noen uker nå, og jeg er fornøyd med de. De sitter godt på øret, man slepper å ha ledning til telefonen (noe som er veldig praktisk for en kløne), de har god lyd og ikke minst - se så fine de er å se på!! Proteinbaren tok jeg bare med for å pynte opp, men den er veldig god den også..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpe mine hodetelefoner på fitstyle i Lillestrøm - jeg bare kalte det en eksamensgave til meg selv. Dessverre har de gått noe opp i pris nå, men jeg syns de er verdt det de koster nå også! Dette er limtied editon, så om du ønsker å kjøpe de samme, så bør man ikke vente så lenge. Til og med pappa bruker disse, så de kan anbefales til alle!

...

Jeg forsov meg i dag - men siden jeg hadde avtalt å møte en ved skolen min klokken 12, så dro jeg på halve forelesningen, og i det jeg åpner maccen får jeg vite at personen ikke kan. Heeh, artig. Men jeg fikk med meg en halv forelesning, og kunne ta helg med bedre samvittighet. Selv om jeg kjenner at jeg vil sove, så ska jeg en tur til senteret nå, også drar jeg på trening! Hade så lenge ♥

6 Kommentarer skjul

livetmitt93

08.02.2018 kl. 19:14
nice:)

frkfrontend

08.02.2018 kl. 20:03
Sykt kult headset!

solliv

08.02.2018 kl. 21:42
Så fine ting :-)

Charlotte

09.02.2018 kl. 05:20
Så kult å se at du digger miiego høretelefonene :) Det er faktisk min tante som driver miiego her i Norge! Jeg har også miiego høretelefoner, men jeg har den i svart!

Vestfroken

10.02.2018 kl. 10:02
Kult headset, ja ledninger er irriterende!:-) du er ikke alene om å vere klønete der!

Ha en fin dag beautiful! Klem

Ingrid Elise

11.02.2018 kl. 02:43
Åh, den drikken så god ut! Og jeg har nettopp fått meg hodetelefoner uten ledninger, og det er gull!!

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no