hits

Sandra Marie BrandsrødProteinkaffe med smak av vanilje

  • 06.03.2018, 13:00

God morgen!

Jeg våknet på sofaen rundt 08.30 i dag tidlig, fordi jeg sovnet der i natt - jeg sliter med å gå å legge meg i sengen, så da lot jeg meg selv bare gå i drømmeland på sofaen tilslutt. Jeg tenker alltid at jeg skal legge meg, også begynner jeg med noe annet - slik som å se serie, skrive studiekrav og plutselig står jeg og vasker leiligheten - skjønn det dem som kan, for jeg forstår det ikke. Men jeg klager ikke på effektiviteten, selv om det går utover neste dag - av og til kunne jeg ønske jeg slapp å sove.

Siden natten ble så lang, ble det en stressende morgen, men en nocco reddet meg fra den verste trøttheten. Har både vært hos legen og hos kiropraktoren i dag, hos sistenevnte tok jeg ultralyd av armen min - det ble både henvsning til kirugi og MR. Dagens tips fra meg blir altså: Ikke start med selvskadning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp spist lunsj og drukket dagens første kaffekopp. Nocco har kommet med en proteinkaffe, og jeg syns ikke denne er noe god alene - men når jeg blandet den sammen med vaniljepulverkaffe, litt vaniljemilkshake og sukrin ble den sikkelig god, og den kan minne om kaffe latte - noe jeg var veldig glad i før, men fordi det er så mye sukker i det, holder jeg meg somregel unna.

Nå skal jeg skifte å reise på trening, så jeg ikke blir liggende her hele dagen å bli mer trøtt. Håper tirsdagen deres er fin

6 Kommentarer skjul

Victoria Larsen

06.03.2018 kl. 13:18
Huff, trist å høre om hendvisningen.. Du har så mange fine kopper! Ser kjempe godt ut :-D

Sandra Marie

06.03.2018 kl. 13:23
Ikke noe store greier heldigvis, er en kul som har festet seg fast og irriterer og ødelegger for meg! Hihi, takk :-D Victoria Larsen:

livetmitt93

06.03.2018 kl. 13:19
den vanilje der er god:)

Sandra Marie

06.03.2018 kl. 13:23
jaa :) livetmitt93:

Helena Westergren

07.03.2018 kl. 04:01
tusen takk for tips :D

Sandra Marie

09.03.2018 kl. 09:36
Bare hyggelig, hehe :D Helena Westergren:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no