hits

Lørdag

Finnes vel ikke noe bedre enn å våkne i 19-tiden på en lørdag? Eh...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt av dagens frokost som nesten akkurat ble spist. AXA sin nye granola er forresten supergod!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helgen min var vel ødelagt før den hadde startet, før jeg rakk å komme meg ut av sengen på fredag åpnet jeg det 5 avslaget mitt fra DPS :) :) :) så jeg dro nesten rett for å trene, løp en mil i frustrasjon og dro på handletur med papsen. I går kveld spiste jeg taco og så på norske talenter med fammen, så tok jeg meg en tur på en fest med noen fra klassen. Nå venter jeg på at sovepillen skal funke, så jeg kan legge meg igjen - for jeg gidder ikke å være våken.

Skjer det noe hyggelig hos dere?

deilig :D Nina cecilie:

Håper du fikk sove, ser godt ut det du spiser der.

det gjorde jeg :D solliv:

Huff, jeg blir lei meg når jeg tenker på at du har fått så mange avslag og avslag uansett.. <3 Jeg håper virkelig noe kan skje! Jeg går også til psykisk helse i min kommune, hvordan er det der du bor? Vil bare komme med et tips fra min egen situasjon. Jeg håper du får en litt bedre søndag :-)))

Det er på tide, så er "spent" på hva de har å fortelle meg i morgen nå. Jeg går til psykisk helse i min kommune og, problemet er at de ikke driver med behandling og det er ikke tilstrekkelig med hjelp, men hadde ikke de vært der og hjulpet til, så vet jeg ikke helt hvordan det hadde gått! Håper søndagen din er fin <3 Victoria Larsen:

Hei vennen! Føler så med deg, og synest det er hårreisende med avslaga.

Noske talenter hørtes hyggelig ut. I wish i had tv2!!

Håper du får en fin dag! Klem fra vest <3

Det er det, men jeg gir meg ikke så lett! håper uken din blir fin, klem <3 Vestfrøken:

var det :D SIRI ALVÆR:

Skriv en ny kommentar