hits

Roadtrip i USA, here we come

Nå var det vel på tide å røpe hvor påskeferien går til! 🐤 🐣 🐥

Det startet med at vi ville reise til Florida, fordi det er noe vi alltid har hatt lyst til. Prisene gikk opp, jeg satt på skolen for å finne et annet sted vi kunne reise til i stedenfor, og det ble Los Angeles - noe ingen av oss angret på etterpå, for å si det sånn! Vi hadde kun bestilt ett hotell, så det er først nå nynlig vi fant ut at å være kun i LA i to uker, kom til å bli kjedelig lengden, så vi fant ut av at vi måtte finne på noe annet også! Plutselig eskalerte det helt - vi skal nå fly til LA, San Francisco, Las Vegas og tilbake til LA igjen. Haha - roadtrip i USA med fly! Dette kostet egentlig ikke så mye ekstra heller, for å bo og oppholde seg i LA er dyrt.

// Bildene er hentet fra weheartit

Jeg reiser sammen med min søster, men måtte informere NAV først (hehe, så nei - jeg reiser ikke uten tillatelse, bare så det er nevnt). Nå reiser vi videre fra Stockholm, og derfra er det dirketerute til LA, heldigvis så lander vi på dagen - så vi går tilbake i tid. Vårt første stopp blir i Anaheim, litt utenfor Los Angels! 

Jeg kan se for meg at det blir noen lange dager, siden vi vil ha med oss så mye som mulig på disse to ukene, men skal få oppdatert bloggen når det blir tid til det - men det kan hende det blir når dere sover. Vi snakkes i Californiaaa uansett ♥♥♥

Takk, det skal jeg :D livetmitt93:

ååå så sykt heldig! kan jeg spørre hva det kostet, for dette vil jeg og,hehe

Hihi :D Ja, men det varierer nok ettersom hvordan man bor, når man reiser og med hvilke selskap. Men hvis du sender meg PM, kan jeg sende deg hva det kom på ca, vil ikke promotere det i kommentarerfeltet mitt, haha! Janne:

Så heldig du er! Håper vi får se bilder fra turen etterhvert :)

Det kommer nok masse bilder :D Tonje Pettersen:

Ååh, så heldig du er! Håper turen blir helt fantastisk :)

WOW, så heldig du er!! Helt fantastisk :-D

Jaa :D Victoria Larsen:

Herlig, sønn min var i Las Vegad i januar 2017. Helt topp der, men men som du sier, Dyrt, men nok å shoppe masse flotte butikker.....

Så gøy! Las Vegas er noe man bare må oppleve engang føler jeg, haha - men ikke plassen jeg hadde reist på til ferie kun for det :) Heheee, ja, det er det. I Vegas var det dødsbillig å bo da! solliv:

Åhh så gøy! Håper du får en fantastisk tur <3

Tusen takk! :D Charlotte Seilen:

Så spennende! Masse god tur! Kos deg i storbyene! :D

Ja! Tusen takk :D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar