hits

Golden Gate bridge og Muir Woods

🚠 SF tid: 10.25 //

Tror dere ikke etternavnene våre hadde blitt mikset om i går? så når bussen kom etter å ha ventet i 45 minutter, havnet vi på en 9-timers busstur til Napa Walley - på vinsmaking! Hadde vært kult å være med på det, men siden vi hadde så få dager her, endte vi opp med å gå av på motorveien, også måtte vi ta en Uber tilbake til hovedkontoret. Heldigvis fikk vi refudert alle pengene, også fikk vi gratisbiletter med sightseeingbussen - så det ordnet seg tilslutt og alle ble fornøyde, selv om det var mye styr og tok endel tid.

Vi fikk jo stoppet flere steder vi hadde tenkt til å ta Uber til senere, så det var fint - her er den verdenskjente broen, Golden Gate:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kjørte over broen tre ganger, så denne fikk vi i hvert fall sett nok av - haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste stopp var Sausolito - en liten havne by som minnet mer om Spania enn USA egentlig, haha! Veldig koselig her i hvert fall. Vi tok Uber opp til Muir Woods - og plutselig var vi i en gigtantisk skog med de største trærne midt i SF - det er ganske kult, stor kontrast kan man si.

Se så liten jeg er i forholdt til treet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen var å ta båten tilbake, men vi droppet det og tok heller bussen - så vi endte opp med å kjøre en liten sightseeingrute og gikk av ved Alamo Square:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som kjenner igjen disse husene eller? Ååh - Under samme tak ♥ de hadde dekket vinduene godt til, forståelig nok!

Etter dette var jeg så sliten at jeg dro hjem alene, og min søster dro for å møte en venninne som var her samtidig som oss! SF er virkelig en fin by, jeg gjerne skulle ha sett litt mer av - men alt i alt fikk vi ganske mye ut av disse få dagene! Siden jeg sovnet så tidlig i går, våknet jeg sju i dag - haha, så det ble morgentrening på meg, og nå skal vi snart sjekke ut av hotellet. Turen går videre til Las Vegas 💸

Herlig, Las Vegas blir gøy, du får spille litt også da....og shoppe i digre varehus med merkevarer. Sønn min kjøpte MK veske til meg da han var der. Den er like fin.

Tror jeg brukte 10 dollar å spille for jeg, haha, billig for meg :D Jeg gikk ikke inn i de butikkene.. med god grunn, haha! Men MK er litt biligere her, så tror jeg må en ny tur dit :P solliv:

Så moro å følge med på bildene du legger ut , gleder meg til resten av turen :)

Så morro at du syns det :D Tonje Pettersen:

Skriv en ny kommentar