hits

Sandra Marie BrandsrødMelrouse avenue

  • 31.03.2018, 19:10

🌴 LA tid: 10.00 //

Hei, fra Hollywood! Det er så deilig og endelig være tilbake i LA, og på siste destinasjon så jeg kan rote så mye jeg vil på rommet (haha). Jeg har allerede forelsket meg helt i denne byen ♥ så mye å se overalt - kunne det ikke vært slik i Oslo også?!

Vi bor som sagt i Hollywood, her leier vi en leilighet, fordi det er et rimelig sted å bo når man skal besøke LA. Selve stedet er egentlig ganske ukoselig og skittent, ikke slik de fleste vil se for seg Hollywood vil jeg tro, men det er en grei plass å bo med korte avstander til alt. Vi bor rett ved Walk Of Fame, og jeg visste ikke at det var over 2500 stjerner, så vi får neppe gått over alle - haha!

I går reiste vi til The Grove, som er et koselig sted med litt butikker, også gikk vi derfra til Melrouse avenue -  her er det masse fin street art. Vi spiste også lunsj på en koselig kafe her - bestilte meg latte for å få print i kaffekoppen min, sikkelig turist! Her er noen knips jeg har tatt med iPhonen de to siste dagene:

Lassie var selvfølgelig min favoritt, hihi

Den rosa veggen er verdenskjent - det står sikkerhetsvakter der og passer på slik at man ikke bruker noe annet enn mobilkamera, altså - haha?!!

Vi dro ned til Santa Monica pieer etterpå, men det var altfor kaldt - så det ble Uber til nærmeste innedørs (trodde vi) shoppingssenter i stedenfor, ble tidenes ekspress-shopping, men fikk meg i hvert fall noen klær.

Nå skal vi ut å gå tur området ved Hollywood skiltet og ta en tur opp til Griffith-observatoriet. Senere blir det en tur til Malibuuu!

Ha en fin påskeaften ♥

6 Kommentarer skjul

lindabr

31.03.2018 kl. 19:56
Åh så herlig! Jeg har vært der en gang selv, og selv om det var på sommeren syntes jeg at Santa Monica pier var iskald haha! Kos deg masse :D Usa er virkelig nydelig

Sandra Marie

01.04.2018 kl. 18:04
Hehe :D Ja, på kvelden blir det kaldt.. takk :D Elsker LA! lindabr:

livetmitt93

31.03.2018 kl. 19:57
du er heldig :)

Sandra Marie

01.04.2018 kl. 18:03
:D livetmitt93:

solliv

31.03.2018 kl. 21:27
Magiske bilder, ser så gøy ut og den koppen da.

Sandra Marie

01.04.2018 kl. 18:03
hehe :D solliv:

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no