hits

Tur til Sverige

Først: GOD HELG j  R

Jeg er fortsatt i jetlag - på torsdag var det såvidt jeg kom meg ut av døren, men jeg hadde et møte med DPS, og ville bare få det unnagjort. De har bestemt at jeg fremdeles ikke får behandler hos dem, men de skulle sende henvisning til utredning to steder. Å få ett langvarig opphold hos DPS er ikke noe man bare får i fanget heller, så jaja - denne ballen må rulle lenge rundt skjønner jeg. Følte bare jeg måtte gi dere oppdatering der, siden jeg har klaget på de i flere uker. Etter jeg hadde vært der dro jeg rett hjem og sovnet på sofaen. Senere på morningen sovnet jeg på sofaen igjen, så det var en trøtt jente som stod opp 08 i går.

Pappa og jeg dro til Sverige og handlet - dere er jo ikke ukjent med hva jeg spiser og drikker, og dette er det best å handle i Sverige. Denne gangen hadde det kommet inn masse nyheter, og det gjør proteinhjertet glad - bare se på de to over, og begge var veldig gode. Jeg fikk også tittet raskt innom litt andre butikker, og kjøpt litt klær og diverse! Etter turen kjørte vi hjem til Oslo, også reiste vi til Asker i bursdagsselskap - der fikk vi servert middag og dessert, så jeg fikk jo utfordret spisevanene mine litt mer enn jeg er kombertabel med, men det var koselig. På veien hjem fikk jeg meg endelig nye ørepropper, som er trådløse - hadde sikkelig flaks og fant en som solgte noen helt nye, som jeg kunne hente med engang.

Jeg håper du kommer inn en plass, for det er virkelig dårlig slik DPS holder på med syntes jeg.. Så koselig med tur til Sverige :D

Nå skjønner vi egentlig ingenting av hva de tenker, men så lenge det ordner seg tilslutt, så kan det være det samme.. :p det var det! Victoria Larsen:

Jeg håper virkelig du kommer inn en plass, for jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten de 3 jeg har på DPS her jeg bor! :) Hørtes ut som en kjempe koselig tur til sverige

Ikke sikkert jeg hadde sittet her selv i dag, uten DPS i fortiden, så skal ikke bare klage på dem. Godt å høre at du føler du får riktig hjelp :) Det var det! Therese Bråthen:

får håpe det ordner seg:)

Takk, det håper jeg det gjør snart og..livetmitt93:

Skriv en ny kommentar