hits

1.mai well done

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en Skyr med rabarbra og jordbærssmak ved siden av kaffekoppen. Jeg kjøpte også saft med rabarbrasmak, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Minnene fra barndommen sier bare én ting: en stilk som er dyppet i sukker - hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må bare si at disse flaggene har jeg ikke satt på selv, de var der fra før av. Jeg har ikke blitt så pensjonist enda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt dagen på å rydde, vaske, handle blomster på Plantasjen og en treningsøk. Nå har jeg nettopp spist en proteinpizza til middag og har Netflix som selskap. Jeg har brukt hele dagen på dette, så kan ikke akkurat si at jeg er så fryktelig sliten - det er i hvert fall deilig at det er rent og pent rundt meg! Well done for today. Hadde egentlig passet meg fint om jeg klarte å sovne nå...

Liker du rabarbra?

Hørtes ut som en god og avslappende 1.mai :)

det var det, ja :DElise:

Jeg likte rabarbra som barn , men må nok innrømme at jeg ikke gjør det lenger. Så , flink du har vært i dag :) Ha en fin kveld videre :)

Har ikke smakt det i voksen alder, men skyr og saft versjonen var ikke så ille :D kaosverden89:

så flink du har vært til å rydde og ordne :) likte rabarbra godt før

Høres ut som du har hatt en fin 1 mai:)

Åååh, nå ble jeg skikkelig glad og husker tilbake på minner - når du sa rabarbra dyppet i sukker :-D Den høres god ut, ettersom jeg liker godt rabarbra, men det er nå litt surt også. Så vet ikke helt hva jeg ville syntes om den, men jeg skal teste den ut definitivt :-)

Sikkelig barndomsminner det der, ja :-D Den var god, eller helt ok! Hehe. Victoria Larsen:

Det gir en utrolig herlig følelse i kroppen etter en dag med slit for å få orden på hjemmet, som gjør alt jobb verdt det :)

Jeg liker rabarbra, men det er veldig lenge siden jeg har spist det. Husker som deg dyppet i sukker når jeg vokste opp, eller mormor sin rabarbrasuppe som er så god!

Ja, ikke sant! Jaa, husker jeg også gjorde det - har ikke prøvd det igjen, men det frister ikke til gjentakelse heller, haha :D Renate:

Husker selv rabarbraen som bli duppet i altfor mye sukker gang etter gang :)

Åh, så fint! Er fantastisk at vi er kommet til Mai nå <3 :D

Jaa, elsker mai <3 buroysfoto:

Så fine minner. Rabarbara dyppet i sukker spiste jeg masse av som barn! :)

Samme her, haha :D denutroligereisen89:

Skriv en ny kommentar